(Last Updated On: May 9, 2018)

Simona Halep este în mare formă la Madrid, acolo unde a pierdut doar patru game-uri în primele două meciuri. Românca a trecut de Ekaterina Makarova şi Elise Mertens, iar astăzi joacă împotriva Kristynei Pliskova, de la ora 13.00, în direct pe Digisport 2.

Precedentele două confruntări directe au fost câştigate clar de reprezentanta noastră.

SUCCES! S-a stabilit ora partidei de miercuri  Halep - Kr. Pliskova. Simona joacă pentru calificarea în sferturi la Madrid 1

În 2017, constănţeanca de 26 de ani s-a impus chiar în primul tur la Madrid, pentru ca în acest an să se impună în turul 2 de la Indian Wells. De fiecare dată, victoria a fost obţinută în două seturi.

“Am jucat anul trecut aici contra ei şi nu a fost deloc uşor, dar dacă am câştigat înseamnă că sunt capabilă să o fac şi de data asta. Însă va fi un meci dificil, serveşte bine, dă bine cu dreapta.

Va trebui să mă mişc, să o fac să alerge cât mai mult şi să lovesc rapid, aşa cum am început şi meciul de astăzi (ieri – n.r.)”, a spus Halep, pentru digisport.ro

“Pentru mine e mai bine când joc impotriva ei pe hard, dar mingea se deplasează mai rapid aici decât pe zgura normală. Simona este foarte bună la turneul acesta, îi place aici, aşa că vom vedea ce va fi”, a spus sora Karolinein Pliskova, ocupanata locului 94 în ierarhia mondială.