(Last Updated On: May 15, 2018)

O româncă de 14 ani din Spania a fost la un pas de a câștiga concursul Vocea Spaniei Junior.

Flori Alexandra Cuţitaru a interpretat în finală două melodii extrem de grele: „Without You” a celebrei Mariah Carey şi „Vuelvo a verte” a solistei spaniole Malú, informează libertatea.ro

(Video) SUCCES! Flori Alexandra Cuţitaru, o româncă de 14 ani din Spania, la un pas de a câştiga Vocea Spaniei Junior. „Ne-ai hipnotizat pe toţi. Nu pot decât să ...” 1

Deşi în finală românca a avut trei interpretări magistrale, publicul spaniol a a preferat-o pe Melani, o fetiţă spaniolă de 10 ani care a interpretat Nessun dorma, o arie din actul final al operei Turandot, de Giacomo Puccini.

Românca din Almonte (provincia Huelva) s-a situat pe locul secund. Juriul a avut numai cuvinte de laudă la adresa româncei.

„Mai bine de atât e imposibil”, a spus ântăreaţa Rosario Flores.

„Trebuie să mulţumim pentru harul pe care l-am avut să te ascultăm”,

„Eu am o expresie care mi-a venit în minte din ziua în care am ascultat-o pentru prima oară pe Flori: Eşti inevitabilă. Şi ştii de ce? Pentru că ai un talent enorm. Atât de mare încât oricât ai încerca să scapi de el nu ai să poţi… Azi ai cântat cu ochii în lacrimi. Flori, eşti un dar divin!… Eşti un înger!”, a afirmat cântăreţul Antonio Orozco, mentorul tinerei românce.

Vezi video aici:

Ne-ai hipnotizat pe toţi. Nu pot decât să mulţumesc pentru această voce şi pentru că te-ai născut”, au fost cuvintele cântăreţului Pablo Lopez.