(Last Updated On: May 15, 2018)

Tot mai mulți români critică situația tulbure din România. 3 premieri într-un an și Viorica este deja pe picior de plecare.

Razvan Zamfir: „În 1918, România a avut patru premieri. Alexandru Averescu, Alexandru Marghiloman, Constantin Coandă și Ion I.C. Brătianu. Erau vremuri tare complicate. În anul ăla s-a terminat primul Război Mondial și s-a făcut unirea cu Transilvania în mandatul lui Brătianu și Basarabia în mandatul lui Marghiloman.

Razvan Zamfir: „În 1918, România a avut patru premieri. Erau vremuri tare complicate. În anul ăla s-a terminat primul Război Mondial și s-a făcut unirea cu Transilvania ... 100 de ani mai târziu, în 2018, România a avut deja trei premieri ... Nu e război, iar reunirea cu Basarabia e o himeră. Vremurile ni le...” 1

100 de ani mai târziu, în 2018, România a avut deja trei premieri și abia ne apropiem de jumătatea anului. Mihai Tudose, Mihai Fifor (interimar) și Viorica Dăncilă. Nu e război, iar reunirea cu Basarabia e o himeră.

Vremurile ni le facem singuri (de fapt ni le fac ei) complicate.
Faceți voi comparațiile între acești oameni, pe mine România prezentului și șerpii care o infestează mă obosesc îngrozitor.