(Last Updated On: May 16, 2018)

Marea gimnastă Nadia Comănecii-a dedicat câteva versuri emoționante lui Cristian Țopescu.

Nadia Comăneci, citată de stiripesurse.ro: ”Sunt momente uneori când destinele își iau zborul/ Țara de comentatori, și-a pierdut comentatorul/ A vorbit la Mondial, când jucam cu sânge rece/ Când eram pe vârf de val sau când a luat Nadia 10/ Vocea ce frumos suna, ca vioara lui Enescu/ a plecat și el cu ea/ Drum bun, Cristian Țopescu!”.

Nadia Comăneci, versuri emoționante pentru Cristian Țopescu: „Țara de comentatori, și-a pierdut comentatorul/ A vorbit la Mondial, când jucam cu...” 1

Cei care doresc să îşi ia rămas bun de la marele comentator sportiv Cristian Ţopescu, care a murit ieri la vârsta de 81 de ani, o vor putea face mâine, în Studioul 2 al Televiziunii Române, între orele 11:00 -19:00, informează Radio România Actualități.

Trecerea acestuia în nefiinţă a fost deplânsă atât de personalităţi ale sportului românesc, cât şi de oameni politici.

Cristian Ţopescu a realizat mii de transmisiuni sportive, a participat la şase ediţii ale Jocurilor Olimpice de vară şi la patru Olimpiade de Iarnă, campionate mondiale şi europene, competiţii interne şi internaţionale.

El a fost cel care a comentat şi concursul de gimnastică de la Olimpiada de Vară de la Montreal din 1976, când Nadia Comăneci a luat primele note de zece din istoria gimnasticii.

Anul trecut, Cristian Ţopescu a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional “Steaua României”, în grad de Cavaler.