(Last Updated On: May 25, 2018)

Jurnaliștii de la Antena 3 au fost dați afară din curtea PNL, joi, înaintea evenimentului de marcare a 143 de ani de la înființarea partidului.

Mai mulți martori oculari au explicat însă pentru G4Media.ro motivul real al evacuării angajaților Antena 3: unul dintre reporteri s-a filmat punându-i întrebări câinelui din curtea PNL despre salariul prutătorului de cuvânt al partidului, Ionel Dancă.

Motivul pentru care echipa Antena 3 a fost dată afară din curtea PNL 1

”Cei de la Antena 3 au venit cu câteva ore înainte de accesul public în sediul PNL. Unul dintre reporteri umbla după prostii. Întreba câinele câte este salariul lui Dancă și cine i-l plătește.

Au fost invitați să iasă afară din curte și să revină în momentul în care va fi permis accesul, așa cum prevede programul”, a povestit pentru G4Media.ro unul dintre martorii oculari la eveniment.

Într-o transmisiune live, unul dintre reporterii Antenei 3, postat la poarta sediului PNL, a ”explicat” motivul evacuării:

”În urmă cu puțin timp am fost dați afară din curtea PNL. Asta pentru că am venit să dăm niște live-uri de aici și purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, ne-a spus că nu avem voie în curtea PNL și că ar fi bine să ieșim.

Pe de altă parte, spunea domnul Dancă că el este purtătorul de cuvânt al partidului și că el ia decizii. În acest moment suntem în fața PNL, am ieșit din curte pentru că am fost dați afară, deși nu voiam decât să facem un live din curtea PNL, însă acest lucru a fost aproape imposibil pentru că domnul Dancă a venit imediat la noi și ne-a dat echipele de filmare afară”.

Câinele filmat de echipa Antenei 3 este un maidanez aciuat în curtea PNL. De altfel, acesta a apărut într-o filmare postată pe pagina de Facebook a lui Ludovic Orban, alergând alături de liderul liberal.

Antena 3 a demarat în ultimele săptămâni o campanie de atacuri la adresa PNL, care s-a intensificat de săptămâna trecută, după ce Ludovic Orban a depus plângerea penală împotriva premierului Viorica Dăncilă.