(Last Updated On: May 24, 2018)

Pe Facebook, Cristi Danilet a scris: „Ministrul Lia Olguţa Vasilescu se întreabă: “Cine plăteşte pentru toată perioada in care Calin Popescu Tariceanu fost demonizat, decredibilizat, târât prin procese? Deocamdată, nimeni!”

Eu cred că ministrul de mai sus a încurcat ministerele: e adevărat că ea conduce Ministerul Muncii numit și al Justiției Sociale, dar nu e totuși Ministerul Justiției.

Judecătorul Cristi Dănileț: Ministrul Lia Olguţa Vasilescu se întreabă: "Cine plăteşte pentru toată perioada in care Calin Popescu Tariceanu fost demonizat, decredibilizat, târât prin procese? Deocamdată, nimeni” Eu cred că ministrul de mai sus a încurcat ministerele: e adevărat că ea conduce ... 1

Și dacă ar fi condus Ministerul Justiției as fi spus că nu este permis unui ministru sa comenteze un dosar penal în curs. Dar cum conduce totuși Ministerul Muncii nu are nicio treaba cu justiția penală, la întrebarea ei răspund eu:

“Plateste acela care o face și în cazul legilor neconstituționale, OUG-urilor respinse in Parlament, HG-urilor anulate de instanțe.

Plătește acela care are de încasat în bugetul statului miliarde de euro confiscați de judecători dar care se mulțumește doar cu 10%.

Plătește acela care face un cod penal și de procedură penală pe bani grei, achită apoi un milion si jumătate de euro pe un studiu de impact, după care la o lună după intrarea codurilor în vigoare începe să le modifice. …Ah, deocamdată nimeni? Ca să vezi!..”.