(Last Updated On: May 14, 2018)

Liviu Dragnea a fost extrem de furios duminică seara la RTV acuzând o conspirație împotriva premierului Viorica Dăncilă. El a spus că a auzit va fi făcută o sesizare penală din partea PNL, USR sau un ONG.
Cum Viorica Dăncilă nu are imunitate parlamentară ea va fi suspendată din funcție și înlocuită cu … cine s-a întâlnit astăzi cu Angela Merkel, prietena lui Klaus Iohannis? Ludovic Orban.

Astfel se va sfârși una dintre cele mai tulbure perioade ale României, cu 3 guverne într-un an, date jos de Dragnea, semn că PSD nu poate guverna țara.

Ludovic Orban s-a întâlnit cu Angela Mekel. Urmează dosar penal pentru Viorica Dăncilă, demiterea ei și instalarea lui Orban ca premier al României? De asta este Dragnea furios? 1

Liviu Dragnea, citat de ziare.com: „ Am auzit tot felul de scenarii. Ca a discutat cu tot felul ONG-uri sa-i faca plangere penalei doameni prim-ministru, PNL si USR. Ma rog la Dumnezeu sa nu se ajunga acolo.

Ludovic Orban s-a întâlnit cu Angela Mekel. Urmează dosar penal pentru Viorica Dăncilă, demiterea ei și instalarea lui Orban ca premier al României? De asta este Dragnea furios? 2

Linia rosie s-a trecut cand a fost Victor Ponta prim-ministru. Guvenarea este buna, efectele se vad. Cine vrea sa candideze la anul la prezidentiale, sa candideze pe ce face. Toata lumea are nevoie de stabilititate. Sa citam un clasic in viata: ca sa fie bine, sa nu fie rau.

– Doamna Dancila si-a asumat toate responsabilitatile. Ea este cinstita, corecta, responsabila. Ea capata tot mai multe experinta si respect din partea colegilor. A avut vizite externe, a fost primita de Suveranul Pontif, o sa mai aiba vizite. Nu ii este frica. Sa nu fie cineva tentat sa treaca peste aceasta linie rosie: sa fie bine, sa nu fie rau”.

pPartidul Naţional Liberal: „Astăzi, Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a avut o întrevedere cu Preşedintele Uniunii Creştin Democrate, cancelarul german Angela Merkel.

În cadrul întâlnirii Președintele #CDU, Angela Merkel, a exprimat sprijinul pentru Partidul Naţional Liberal ca partener apropiat în cadrul #PPE, fiind agreate principalele modalități de colaborare în ceea ce privește subiectele de pe agenda europeană.

Cei doi preşedinţi au purtat discuţii privind aspecte legate de strategia PPE în vederea alegerilor europarlamentare din 2019, dar şi evoluțiile privind respectarea statului de drept în România.

Germania este un partener important al României, politic, dar mai ales comercial, iar relaţiile economice trebuie dezvoltate în continuare prin încurajarea investiţiilor germane în ţara noastră.
Partidul Naţional Liberal este și rămâne cel mai important partid de pe scena politică românească, atașat valorilor europene, care apară și susține întărirea rolului României în cadrul UE”.