(Last Updated On: May 15, 2018)

Liviu Dragnea este prezent marți dimineață la ultimul termen din dosarul angajărilor fictive din Teleorman. El a avut parte de două vești proaste deja. SRI l-a interceptat (suport tehnic) și a oferit informații DNA care însă nu au fost folosite de procurori astfel că nu poate cere anularea procesului, în baza deciziei CCR.

Liviu Dragnea a ajuns la sediul instanţei supreme, pentru un nou termen în dosarul în care este judecat pentru fapte de corupţie. Între timp, DNA a răspuns ÎCCJ privind colaborarea cu SRI în cauză, menţionând că sprijinul a constat în furnizarea de informaţii şi suport tehnic, scrie Mediafax, preluat de stiripesurse.ro.

Lovitură pentru Dragnea la proces! DNA confirmă că SRI l-a urmărit! Ionela Arcanu: „Ce nu se vede la televizor. Intors in sala de judecata, Liviu Dragnea a ramas fara loc, asa ca si-a luat un scaun din boxa arestatilor” 1

Sprijinul SRI în dosar a constat în “furnizarea de informaţii cu privire la săvârşirea unor infracţiuni. Aceste informaţii nu au fost folosite ca probe şi nu au stat la baza actului de sesizare a instanţei de judecată, nefiind aplicabile prevederile deciziei nr. 21/18.01.2018 a Curţii Constituţionale a României” şi “suport tehnic cu punerea în executare a mandatelor de supraveghere tehnică”, precizează DNA în răspunsul transmis instanţei supreme.

Jurnalista Ionela Arcanu: „Ce nu se vede la televizor|
Intors in sala de judecata, Liviu Dragnea a ramas fara loc, asa ca si-a luat un scaun din boxa arestatilor”.