(Last Updated On: May 15, 2018)

Liviu Dragnea s-a speriat de o aplicație Google, marți la Înalta Curte, unde era prezent pentru ultima ședință a procesului. Procurorii DNA au cerrut în acest caz 7 ani de închisoare pentru liderul PSD.

“Când avocatul Marian Nazat îşi susţinea pledoaria, ecranul mobilului meu s-a albit şi au apărut niște puncte luminoase pe ecran și scria: <<Se ascultă…>>, apoi a apărut pe ecran exact ce spunea domnul avocat în pledoarie. A durat cam 10-12 secunde”, a spus Liviu Dragnea marţi, la finalul procesului, adăugând că s-a speriat.

Liviu Dragnea, SPERIAT de o aplicație de pe telefon! „Ecranul mobilului meu s-a albit şi au apărut niște puncte luminoase pe ecran și scria”: 1

Fenomenul descris de şeful PSD ca inexplicabil este de fapt o banală funcţie comună multor telefoane mobile, o extensie a căutării vocale pe Google. Aceasta porneşte automat dacă utilizatorul apasă pe simbolul de microfon, informează g4media.ro.

De altfel, ziariştii prezenţi la declaraţii i-au spus imediat lui Dragnea că e vorba de o aplicaţie de mobil. “Sper să fie o aplicaţie la telefon”, a încheiat Dragnea dialogul despre cele patru puncte luminoase.

Moise Guran: Gugăle, probleme mă? Liviu Dragnea, SPERIAT de o aplicație de pe telefon! „Ecranul mobilului meu s-a albit şi au apărut niște puncte luminoase pe ecran și scria”: 2

Liviu Dragnea, SPERIAT de o aplicație de pe telefon! „Ecranul mobilului meu s-a albit şi au apărut niște puncte luminoase pe ecran și scria”: 3

Jurnalistul Cristi Pantazi: Sint curios ce examen au la admiterea in PSD Teleorman. Se intimpla lucruri ciudate acolo, dupa Dancila a venit si Dragnea cu contributia lui la zestrea de perle.

A vazut 4 puncte luminoase pe ecranul mobilului, apoi o lumina alba puternica, apoi cuvintul s-a transformat in text. Buhuhu!, s-a speriat. Era Google domne, stai linistit Liviu Dragnea, SPERIAT de o aplicație de pe telefon! „Ecranul mobilului meu s-a albit şi au apărut niște puncte luminoase pe ecran și scria”: 4

Desi ar merita o sesizare la Parchet sau macar o comisie parlamentara de ancheta. Mai stii ce iese?

Jurnalista Ionela Arcanu: Liviu Dragnea crede că este interceptat de o aplicație a telefonului mobil: ”Au apărut niște puncte luminoase pe ecran și scria: ‘Se ascultă…’, apoi a apărut pe ecran exact ce spunea domnul în pledoarie”.

Eu: Domnule Dragnea, va saboteaza telefonul inteligent sau statul paralel?
L. Dragnea: nu ma saboteaza niciunul.