(Last Updated On: May 17, 2018)

Liviu Dragnea a avut o reacție violentă la adresa lui Klaus Iohannis după ce Ludovic Orban i-a făcut plângere penală.

Liviu Dragnea, citat de stiripesurse.ro: ”Acesta este un demers care înseamnă o tentativă de lovitură de stat, care înseamnă o încercare violentă de preluare a puterii.

Liviu Dragnea, atac violent la Klaus Iohannis după plângerea penală: „Domnul Iohannis, având experiență cu cele 6 case de la Sibiu vrea acum să ia în proprietate și Palatul Victoria.  De asemenea, îi avertizez pe ...” 1

Domnul Iohannis, având experiență cu cele 6 case de la Sibiu vrea acum să ia în proprietate și Palatul Victoria.

De asemenea, îi avertizez pe cei care fac astfel de demersuri că există un articol în Codul Penal referitor la inducerea în eroare cu bună știință a organelor judiciare, o faptă care se pedepsește cu închisoare.

Este aceeași dorință, același plan din 2015 de a prelua Guvernul fără să câștige alegerile. Nu vom ceda, pentru că este o acțiune violentă a lui Iohannis și a celor care îl susțin. Ei vor să înlăture acest Guvern pentru a-și impune ”Guvernul Meu”, cel care probabil trebuie să taie salariile românilor.

Primul ministru are susținere totală din partea noastră, nu a făcut absolut nimic din ceea ce se regăsește în aceea plângere penală”.