(Last Updated On: May 16, 2018)

Ionel Tonea, producător căpșuni din Bogata, în judeţul Călăraşi, trage un semnal de alarmă privind situația dezastruoasă a micilor producători.

nIonel Tonea: „Cum sa supravietuiesti in Romania din agricultura/ legumicultura…
Sincer, nu cred ca e posibil.
Ajung in piete capsuni din Bulgaria , comercianti le vand la 7-8 lei / kg.

Ionel Tonea, producător căpșuni: „Cum sa supravietuiesti in Romania din agricultura/ legumicultura... Sincer, nu cred ca e posibil. Intr-un final vor disparea mici producatori si vom importa fel de fel rahaturi necomestibile si pline de chimicale si ne mai intrebam de ce suntem tot timpul bolanvi. OPRIȚI ...” 1

(foto: adevarul.ro)

Cum poate producatorul roman sa concureze cu asa ceva. Am mers in piata Pucheni din Bucuresti, 90 % din cei care vindeau aveau capsuni din tara vecina.
Cum facem fata la asa ceva?

Statul roman ce face? Doarme. Inteleg ca sunt anumite reguli impuse de catre UE dar sa nu ne batem joc de producatorul roman.
Incercam sa supravietuim, dar nu suntem lasati.

Intr-un final vor disparea mici producatori si vom importa fel de fel rahaturi necomestibile si pline de chimicale si ne mai intrebam de ce suntem tot timpul bolanvi.
OPRITI IMPORTURILE INUTILE, FACETI CONTROALE IN PIETE,VERIFICATI DACA SE VAND PRODUSE ROMANESTI ASA CUM SCRIE PE PRET

Ionel Tonea, producător căpșuni: „Cum sa supravietuiesti in Romania din agricultura/ legumicultura... Sincer, nu cred ca e posibil. Intr-un final vor disparea mici producatori si vom importa fel de fel rahaturi necomestibile si pline de chimicale si ne mai intrebam de ce suntem tot timpul bolanvi. OPRIȚI ...” 2

Usor usor ne omorati, ne aduceti in sapa de lemn.
Vrem sa castigam un ban cinstit.
Va rog share, poate va observa cineva.
Multumesc”