(Last Updated On: May 17, 2018)

Tragedie fără margini joi. 4 tinere cu vârsta de 21 și 22 de ani, studente la Universitatea Tehnica Cluj au murti după ce autoturismul lor a fost lovit de tren.

Tragedia s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată de la ieşirea din localitatea Jibou, judeţul Sălaj. In autoturismul înmatriculat in Maramures erau cinci fete, potrivit directorului medical de la Serviciul Judetean de Ambulanta, Ioan Cordea.

(Foto) TRAGIC! 4 studente din România au murit după ce mașina lor a fost lovită de tren! 1

În urma impactului, patru dintre fete au murit, iar a cincea a fost rănită, dar este conştientă şi a fost transportată la spital. Fata de la volan are sanse la viata, este constienta si raspunde întrebarilor. A suferit politraumatisme la cap.

Cele cinci studente la Universitatea Tehnica Cluj au avut astazi festivitatea de absolvire, potrivit graiulsalajului.ro.

(Foto) TRAGIC! 4 studente din România au murit după ce mașina lor a fost lovită de tren! 2 (Foto) TRAGIC! 4 studente din România au murit după ce mașina lor a fost lovită de tren! 3

Fetele decedate au fost propulsate la distante de 15-30 de metri de autoturism din cauza impactului puternic, una dintre acestea fiind gasita cu dificultate.

Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs ”din cauza neacordării de prioritate de către şoferul autoturismului”.