(Last Updated On: May 4, 2018)

Actorul Dragoş Moştenescu este decis să părăsească România și să se mute în Anglia. El a oferit noi detalii pentru Click!

În toamna anului trecut, Click! vă anunţa că actorul Dragoş Moştenescu (51 de ani) intenţionează să se stabilească în Anglia cu soţia Luminiţa şi cei trei copii ai lor, gemenele Ana (8 ani) şi Elena (8 ani) şi fiul lor, Luca (10 ani), motiv pentru care a scos la vânzare două proprietăţi din România, în valoare totală de circa 250.000 de euro.

Dragoş Moştenescu: „După ce vând casele din România, îmi iau soția și copiii în Anglia” 1

Era vorba despre un teren de un hectar situat lângă pădurea Băneasa, în valoare de 75.000 de euro, dar şi despre un conac din comuna Furculeşti, Teleorman, pentru care cere 175.000 de euro. Mai nou, pe pagina de Facebook a actorului a apărut şi anunţul de vânzare a unui apartament cu 3 camere, situat în cartierul Pantelimon, din Bucureşti. “Fără risc seismic! Apartament spaţios, confort 1, decomadat, renovat 2015, gresie, faianţă, parchet melamină, termopan, bloc total reabilitat 2015, stradal, pe Şoseaua Pantelimon, vedere spre şosea, scară curată şi liniştită. Preţ, 65.000 de euro”, se arată în anunţ.

Apartamentul din anunţ este al unei mătuşi, vrem să-l vindem. Nici conacul din Teleorman nu l-am vândut, căutăm încă un cumpărător. Momentan sunt în Anglia şi, după ce vom reuşi să vindem aceste proprietăţi, îmi voi lua şi familia cu mine”, a declarat Dragoş Moştenescu pentru Click!

Ce va face actorul acolo? Tot ceea ce ştie el mai bine. “Chiar îmi doresc un «one man show» în Anglia, iar cu varianta lui românească să merg prin ţară, fiind un spectacol cu umor şi muzică”, ne-a spus actorul, care pentru „Ferma vedetelor” (PRO TV) a filmat în primăvara anului trecut.