(Last Updated On: May 18, 2018)

Criza din PSD se adâncește după ce Ludovic Orban a făcut plângere penală premierului Dăncilă pentru înaltă trădare. Va nominaliza Iohannis pentru a patra oară un premier de la PSD?

Pe Facebook, Andrei Vacaru a scris: „Dragnea este terminat:

1. Procurorul de la DIICOT care a preluat sesizarea lui Orban nu poate spune că fapta nu a existat. Fiind și un subiect atât de mediatizat va da o soluție. Dacă va fi NUP lumea se va întreba dacă exact această imixtiune publică și presiune media nu a viciat soluția procurorului. Dacă începe cercetarea penală

Andrei Vacaru: „Dragnea este terminat: 2. Iohannis o poate demite pe Viorica iar PSD sigur va ieși de la guvernare. Nu îl văd pe Iohannis dând a patra oară puterea în ...” 1

2. Iohannis o poate demite pe Viorica iar PSD sigur va ieși de la guvernare. Nu îl văd pe Iohannis dând a patra oară puterea în mâinile lui Dragnea.

3. In 29 mai prima instanță va da o hotărâre în dosarul Bombonica. Iar dovezile arată că Dragnea nu poate scăpa cu o simplă achitare, oricât ar fi judecătorii de permisivi sau de partea lui Dragnea.

4. Deja ii pleacă oameni din partid către grupul lui Ponta, iar încrederea publică e sub nivelul partidului. Asta arată că mai depinde de imaginea de competent și de șmecher cu care mai menține partidul la guvernare. O dată puterea pierdută va fi repede mazilit de partid.

Nu mai discutăm de blocajele PSD în Europa, acolo unde vicepremierului Viorel Stefan i s-au închis uși in nas. Sau de mesajul ferm al administrației americane care condiționează aprecierea de respectarea statului de drept și care îi încurcă socotelile.

Singura scăpare îi mai e acum Valer Dorneanu și CCR care joacă evident în tabăra lui Putin. Dar nu cred că va fi suficient.”