(Last Updated On: December 27, 2018)

Vedeta Antena 1, Dan Negru, face o comparație între atitudinea românilor și a francezilor sau americanilor în privința tragediilor. Noi doar punem lumânări, ei fac regulamente și legi.

Poliția încearcă să-i disciplineze pe șoferi dar se pare că nu reușesc. Numai în prima zi de Crăciun, agenţii au avut aproape 3.000 de intervenţii, au deschis sute de dosare penale şi au dat mii de amenzi, informează Digi 24.
Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliției Române: „Polițiștii au intervenit la peste 2.700 de evenimente. Au aplicat peste 2.500 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 700.000 de lei. Printre infracțiunile săvârșite aș putea aminti aici infracțiunile de furt, infracțiunile de lovire sau alte violențe și infracțiunile rutiere”.

Dan Negru: „Am plătit 135 de euro amenda in Paris pentru ca mi-am verificat mailurile la un semafor! In Franța te pocnește amenda și dacă folosești un telefonul intr-o mașina care staționează. Proiectul de lege a fost propus de Gendarmerie Nationale.

Dan Negru: „Am plătit 135 de euro amenda in Paris pentru ca mi-am verificat mailurile la un semafor! In Franța te pocnește amenda și dacă folosești un telefonul intr-o mașina care staționează ... Ai noștri pun lumânări! Nu știu sa se fi întâmplat altceva.  Blocurile din America au scări de...” 1

Ai noștri pun lumânări! Nu știu sa se fi întâmplat altceva.

Blocurile din America au scări de incendiu exterioare pentru ca in anii 70, in Boston, o mama și o fiica au murit in timpul unui incendiu, neavând pe unde sa coboare.

Un fotograf a surprins căzătura , poza a apărut pe prima pagina si a dus la regindirea intregului sistem de scari de incendiu din toata America.

Așa cum la noi live-ul aluia a fost pe prima pagina. Și cam atât…”