(Last Updated On: May 17, 2018)

Liviu Dragnea a propus până acum 4 premieri, 3 au preluat funcția dar au avut vieți scurte ca șefi ai Guvernului. Din păcate pentru unii dintre ei funcâia le-a addus numai necazuri.

Prima propunere a lui Dragnea, Sevil Shhaideh, a fost refuzată de președintele Klaus Iohannis dar s-a ales cu câteva dosare penale iar într-unul i s-a pus sechestru pe avere. Sevil Shhaideh este urmărită penal pentru abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave în dosarul Belina.

Cine-i prostul? Viorica, închisoare pe viață sau 25 de ani de pușcărie, Grindeanu, șef la instituție bănoasă, Tudose, în lumea lui, Sevil Shhaideh cu averea sechestrată 1

Sorin Grindeanu, după ce a rămas singur în Guvern cu Victor Ponta, a ajuns mare șef la ANCOM. O funcție bine plătită.

Mihai Tudose a fost cel mai curajos dintre toți, a încercat o rebeliune împotriva lui Dragnea dar a pierdut. A dispărut în anonimat.

Cel mai prost se pare că pică Viorica Dăncilă. Ea riscă închisoare pe viaâă sau 25 de pușcărie pentru înaltă trădare. Plângerea pe numele Vioricăi Dăncilă a fost depusă la Parchetul General de președintele PNL, Ludovic Orban. â

Mmotivele plângerii penale ar fi: înaltă trădare, uzurparea funcţiei publice, divulgare de informaţii nepublice şi prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte preşedintelui României în scopul ascunderii săvârşirii unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului.

Să riști închisoare pe viaâă și să stai să râzi pe lângă Dragnea arată că Viorica nu are niciun simț de conservare și este dispusă la orice, inclusiv o Ordonanță de Urgență pe teme juridice.

Mai are cineva curaj să accepte propunerea de premier din partea lui Drganea?