(Last Updated On: May 15, 2018)

Cristian Țopescu a murit marți la spitalul Ellias în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Era internat ca urmare a unor complicaţii provocate de diabet şi de alte boli cronice.

 Dorin Chiotea: Cristian Țopescu a pășit în eternitate. Ca unul care am avut onoarea să îi fiu ucenic, îi urez drum lin și mi-l amintesc cu zâmbet și reverență. A fost un OM BUN, care nu a trăit cu ură și invidie, de o modestie exemplară. Dumnezeu să îl odihnească.

Cătălin Striblea: „Generatia mea a crescut cu victoriile lui. De fapt, victoriile noastre ne-au fost aduse de el. Ne-a insotit o viata cu respect, decenta si profesionalism. Si ne-a ...” 1

Cătălin Striblea: Generatia mea a crescut cu victoriile lui. De fapt, victoriile noastre ne-au fost aduse de el. Ne-a insotit o viata cu respect, decenta si profesionalism. Si ne-a spus toate povestile alea mari. Pentru mine o sa ramana Comentatorul. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Oana Dobre-Dimofte:Domnule Cristian Țopescu,
Mulțumesc pentru culorile aduse în lumea cenușie a comunismului. Ați fost unul dintre foarte puținii care ați reușit să pictați cu bucurie și nuanțe vii ecranele alb-negru.

Și mulțumesc pentru reperul pe care mi l-ați oferit atunci când ați anunțat că renunțați să comentați fotbal din cauza momemtului în care un fotbalist, columbianul Escobar, a fost ucis pentru că a dat un autogol.
Ați fost un om important în țara asta, domnule Țopescu.
Și o să fiți mereu.