(Last Updated On: May 15, 2018)

Andreea Marin i-a transmis câteva gânduri de prețuire celui ce a fost Cristian Țopescu.

Andreea Marin: „Omul de-a carui voce m-am indragostit inainte sa-i cunosc chipul, atunci cand eram copil. Vocea cu har ce iti spunea o poveste inainte de orice competitie sportiva televizata, doar cateva vorbe si erau de ajuns sa te simti acolo, peste mari si tari, alaturi de sportivii nostri ce luptau pentru inca un titlu.

Andreea Marin: „Multumesc, drum bun printre stele! Omul de-a carui voce m-am indragostit inainte sa-i cunosc chipul, atunci cand eram copil. Vocea cu har ce iti spunea o ...” 1

Timbrul acela ce-ti transmitea emotie, dar si informatie bine documentata, gandita, semn ca in spatele vocii era un om ce nu facea lucrurile la intamplare, ce-ti acorda respect, pentru ca tu il asculti, ca telespectator.

La vremea aceea, nici nu stiam ce inseamna cu adevarat televiziunea, nici gand sa visez pe atunci ca voi avea sansa sa lucrez si sa am eu insami, peste ani, o voce, cu atat mai putin mi-am putut imagina ca primul om de la centru ce-mi va oferi onoarea de a prezenta un format alaturi de el va fi chiar El: Cristian Topescu.

Mi-a dat incredere cand eram doar la inceput de drum, m-a invatat ce inseamna sa te documentezi atent, cu respect pentru tine, pentru meseria ta si pentru cei ce iti ofera din timpul lor sa te priveasca, sa te asculte.

Ultima noastra intalnire, surprinsa in fotografie, a fost totodata si ultima imbratisare, cu mult drag, a unui om, pe cat de mare si minunat, pe atat de modest.

Multumesc, drum bun printre stele!”