”A început să ţipe panicat, ştia că urma să se întâmple ceva rău”. Detalii noi despre moartea lui Victor Spirescu, primul român care “a invadat” Marea Britanie.

(Last Updated On: May 10, 2018)

La începutul acestui an, Victor Spirescu, primul român care a “invadat” Marea Britanie, a murit într-un grav accidet de mațină, în Marea Britanie. Acum, noi detalii despre acest accident ies la iveală, după ce anchetatorii englezi l-au audiat pe prietenul acestuia, care se afla alături de Spirescu în maşină şi care a scăpat cu răni uşoare.

În luna ianuarie, Victor Spirescu a murit într-un accident auto. În timpul nopții, el şi prietenul său, Eugen Condurache, au plecat cu maşina spre un magazin să-şi cumpere ţigări. Pe drum, Victor Spirescu a vrut îi arate prietenului său cum face drifturi pe şosea şi întoarce maşina 360 de grade, potrivit Libertatea.

Condurache susţine că în momentul în care Spirescu a început să execute manevra Mitsubishi-ul Galant condus de acesta avea 160-170 de km/h.

Era ora 4 dimineaţă şi Spirescu nu purta centură de siguranţă:”A început să ţipe panicat, ştia că urma să se întâmple ceva rău”, a declarat Eugen Condurache.

Maşina în care se aflau cei doi s-a rostogolit, iar Victor Spirescu a fost aruncat afară prin parbriz. El a murit după ce a suferit mai multe fracturi.

Potrivit presei britanice, maşina condusă de Victor Spirescu nu avea inspecţia tehnică valabilă. Totodată, acesta s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. În plus, el ar fi consumat cocaină înainte să se urce la volan. Victor Spirescu a devenit cunoscut în 2014, fiind primul român care a ajuns în Marea Britanie după ridicarea restricţiilor pentru emigranţii din ţara noastră.