(Last Updated On: May 10, 2018)

La începutul acestui an, Victor Spirescu, primul român care a “invadat” Marea Britanie, a murit într-un grav accidet de mațină, în Marea Britanie. Acum, noi detalii despre acest accident ies la iveală, după ce anchetatorii englezi l-au audiat pe prietenul acestuia, care se afla alături de Spirescu în maşină şi care a scăpat cu răni uşoare.

În luna ianuarie, Victor Spirescu a murit într-un accident auto. În timpul nopții, el şi prietenul său, Eugen Condurache, au plecat cu maşina spre un magazin să-şi cumpere ţigări. Pe drum, Victor Spirescu a vrut îi arate prietenului său cum face drifturi pe şosea şi întoarce maşina 360 de grade, potrivit Libertatea.

”A început să ţipe panicat, ştia că urma să se întâmple ceva rău”. Detalii noi despre moartea lui Victor Spirescu, primul român care “a invadat” Marea Britanie. 1

Condurache susţine că în momentul în care Spirescu a început să execute manevra Mitsubishi-ul Galant condus de acesta avea 160-170 de km/h.

Era ora 4 dimineaţă şi Spirescu nu purta centură de siguranţă:”A început să ţipe panicat, ştia că urma să se întâmple ceva rău”, a declarat Eugen Condurache.

Maşina în care se aflau cei doi s-a rostogolit, iar Victor Spirescu a fost aruncat afară prin parbriz. El a murit după ce a suferit mai multe fracturi.

Potrivit presei britanice, maşina condusă de Victor Spirescu nu avea inspecţia tehnică valabilă. Totodată, acesta s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. În plus, el ar fi consumat cocaină înainte să se urce la volan. Victor Spirescu a devenit cunoscut în 2014, fiind primul român care a ajuns în Marea Britanie după ridicarea restricţiilor pentru emigranţii din ţara noastră.