(Last Updated On: May 16, 2018)

Fondatorul Antena 3 a fost internat marți de urgență la spital. Subalternul său, Mihai Gâdea, a oferit câteva detalii despre starea sa de sănătate.

„Mi se pare important sa stiti un lucru. O spun in nume personal. Dan Voiculescu a trecut printr-o operatie foarte grea, urgenta, dar asa cum il stie toata lumea, este un invingator si sunt convins ca va invinge si din aceasta batalie. A fost, niste ani de zile, intr-o batalie cum se stie si in niste penitenciare teribile din Romania, intr-un mod complet nedrept.

Update. Dan Voiculescu internat de urgență. Mihai Gâdea: „A trecut printr-o operatie foarte grea, urgenta...” 1

Aceste lucruri te afecteaza si daca ai 20 de ani. Penultima data cand am vorbit mi-a zis ca are asa o multumire vazand toate lucrurile care au aparut in spatiul public.

A spus: ‘poate daca Antena 3 nu ar fi fost independenta si nu ati fi putut sa va faceti treaba, probabil ca lucrurile acestea nu s-ar fi stiut la aceasta maniera si Romania ar fi fost astazi intr-o cu totul alta faza’. Pana la urma, sacrificiile au sensul lor”, a declarat Mihai Gadea la Antena 3, potrivit aktual24.ro.

„Cred ca se va trece si peste acest moment greu si, asa cum ziceam, sper sa invinga si din aceasta batalie care nu este simpla. Sigur va reusi!”, a mai spus Gadea.

Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, a fost internat de urgenta, marti, 15 mai, potrivit unor surse apropiate acestuia.

Surse medicale sustin ca Dan Voiculescu este suspect de ocluzie intestinala. Ocluzia intestinala se defineste printr-o stare indusa de blocare a tranzitului prin lumenul intestinal, de catre un obstacol mecanic (ocluzii prin strangulare, prin obstructie sau prin compresie extrinseca) sau functional (ocluzii paralitice sau spastice).