(Last Updated On: May 14, 2018)

Codin Maticiuc a fost în weekend la Sibiu și a povestit ce a pățit la Sibiu.

Codin Maticiuc: Weekend prezidențial. In Weekend am ars-o prezidențial. Adică am fugit la Sibiu cum o face și nea Klaus doar ca eu doar pana la Liquid The Club. M-am cazat in piața centrala la Iepurele Găurit. Partea proasta a fost ca am văzut cum tot ieșeau mașini din piața, noi eram pe waze și am dat sa intram și noi.

Întâmplări în club. Codin Maticiuc: „In Weekend am ars-o prezidențial. Adică am fugit la Sibiu cum o face și nea Klaus ... La club, lume multă, ce seara credeți ca am nimerit? VIP night ... Singura problema femeile. Am avut eu o gagica din Sibiu mișto rău și cred ca d’aia am ...” 1

Când s-au ridicat odată săraciile alea metalice din ciment mi-au tăiat o roata la căruță. Acum nici nu mai pun nemții roti de rezerva la căruțe și cum era sâmbătă seara abia ne-am descurcat cu doi băieți amabili din Sibiu care ne-au împrumutat o roata.

La club, lume multă, ce seara credeți ca am nimerit? VIP night. Acum trei ani m-am ambiționat sa merg intr-o duminica oarecare la biserica la slujba și ce credeți ca am prins? Duminica Tomii, normal.

Agitație mare, clubul misto făcut tot de Mihai Popescu care a făcut si toate Fratelli. La bar , un robot servea Cuba Libre va jur pe Sfânta mea cruce. Comenzi de sampanie pe stilul Loft-Nuba doar ca in loc de roaba sau sicriu astia aveau o mașinuța de curse!

Singura problema femeile. Am avut eu o gagica din Sibiu mișto rău și cred ca d’aia am plecat de sus cu asteptarile. Se pare ca aia era cea mai buna din Sibiu. Când era mai treaba mai clara am văzut ceva drăguț, de vârsta frageda ce-i drept și m-am dus glonț s-o cunosc.

Bai fraților, mirosea a transpirație cum n-am întâlnit vreodată. Un tovarăș de la masa ei încerca s-o scuze ca sunt plecați de la 17.00 de acasa, da’ aia avea 50-60 de ore fără săpun, ca popa. Aștepta Guiness booku’ pentru omologare. Am fugi pana sa vina aia. La propriu.

Oricum, va spun, cele mai frumoase femei din Liquid sunt ospătărițele. Peste animatoare, peste tot. Numai pentru ele și merita vizitat”.