(Last Updated On: April 5, 2018)

PNL a chemat-o pe Viorica Dăncilă în Parlament pentru a prezenta situația economică la zi. Premierul României a reușit să se facă de râs. Din nou.

Pe Facebook, Ludovic Orban a postat un video cu mesajul:Oare cat de tare va urati tara, domnilor Dragnea si Tariceanu, ca sa puneti un asemenea prim-ministru in fruntea Guvernului?”

(Video) Ludovic Orban: „Oare cat de tare va urati tara, domnilor Dragnea si Tariceanu, ca sa puneti un asemenea prim-ministru in fruntea Guvernului?” 1

Partidul Naţional Liberal: Incompetența condamnă România! O mostră memorabilă cu premierul D(r)ăncilă Vasilica Viorica, probabil „cel mai paralel” cu realitatea prim-ministru pe care l-a avut această țară.

Partidul Naţional Liberal a convocat-o la o audiere în plenul Parlamentului în legătură cu situația economică la zi.

Am fost curioși să vedem ce răspunsuri poate da o persoană care citește „Bună ziua” de pe foaie în deschiderea ședințelor de Guvern.

Inițial, Liviu Dragnea i-a interzis să vină în Parlament. Apoi i-a dat voie să vorbească. Acum sigur îi pare rău că tot mai mulți români văd, cu ochii lor, dezastrul și batjocura acestei guvernări PSD-ALDE.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!