(Last Updated On: April 12, 2018)

Tataee de la B.U.G. Mafia, pe numele său real Vlad Irimia (41 de ani) s-a mutat din România. El, soția lui, Mona, și cei trei copii ai lor vin acum în țară doar în vizită.

Tataee de la B.U.G Mafia a părăsit România în luna iulie a anului trecut. Producătorul muzical a ales să se mute în Barcelona, Spania, alături de întreaga lui familie. Veteranul hip-hop-ului românesc și-a îndeplinit visul de a locui pe meleagurile iberice și postează des imagini din superbul loc în care s-a mutat, scrie cancan.ro

Tataee de la B.U.G. Mafia a renunțat la România. „Încă mi se pare ireal că soția, eu și armata noastră de trei copii ne mutăm la Barcelona. O călătorie doar dus! Visele ...” 1

„Încă mi se pare ireal că soția, eu și armata noastră de trei copii ne mutăm la Barcelona. O călătorie doar dus! Visele devin realitate”, și-a anunțat Tataee prietenii, în urmă cu nouă luni. Cei mai mulți dintre amicii săi știau deja de acest vis, care în cele din urmă a devenit realitate. În postările sale, Vlad Irimia a explicat că a ales să muncească în continuare ca un superstar în România, dar să ducă o viață retrasă într-o altă țară.

Lui Tataee nu îi lipsește nimic în Spania. Are alături de el cele mai importante persoane din viața lui și locuiește în casa mult visată. El le-a prezentat prietenilor fotografii cu peisajul din Barcelona, de care el se bucură ori de câte ori iese pe balcon. Artistul are și „colțișorul lui”, respectiv camera unde scrie versuri și unde și-a instalat tot ce are nevoie pentru a produce muzică.

„Muncește ca un superstar în țara ta natală, trăiește ca un tip privat într-o țară mai caldă”, a scris Tataee la una dintre fotografiile pe care le-a postat din Barcelona.

Întrebat de amicii săi virtuali când are de gând să se mai întoarcă în România, Vlad Irimia le-a spus sincer că o va face „de câte ori va fi nevoie”.