(Last Updated On: April 16, 2018)

Surse politice anunță pentru Realitatea TV că premierul Viorica Dăncilă vrea să renunțe la funcție și i-a cerut lui Liviu Drabnea să-i găsească un înlocuitor. Astfel, vom avea 4 guverne într-un an și jumătate, record absolut de amatorism la guvernare.

Duminica ar fi avut loc mai multe intalniri pe ascuns, in biroul lui Dragnea de la Parlament, potrivit unor surse din PSD citate de Realitatea TV. Potrivit acestora, Dancila ameninta cu demisia, si i-ar fi cerut lui Dragnea ca pana la sfarsitul actualei sesiuni parlamentare, adica pana in 30 iunie, sa-i gaseasca inlocuitor, informează aktual24.ro.

SURSE. Premierul României DEMISIONEAZĂ?! Liviu Dragnea luat prin surprindere de Viorica Dăncilă. Va avea România 4 guverne într-un an și jumătate?! 1

Aceleasi surse mai spun ca Dragnea a fost luat prin surprindere de acest gest „al femeii in care am investit foarte-foarte mult”, asa cum s-a exprimat, si-i banuieste pe unii dintre prietenii sai din servicii ca au influentat-o pe Viorica Dancila.

Informatia vine in contextul in care premierul Viorica Dancila prezinta luni, de la ora 11, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD (CEX), primul bilant al Guvernului, potrivit unui anunt al liderului partidului, Liviu Dragnea.

Social-democratii se reunesc luni, in sedinta Comitetului Executiv National, care va avea loc de la ora 11,00 la Palatul Parlamentului.

Intrebat, saptamana trecuta, daca va fi facuta o evaluare a Guvernului la sedinta CExN al PSD, Liviu Dragnea, a raspuns: „Nu. Va fi o prezentare facuta de prim-ministru, o analiza, un mini-bilant”.