(Last Updated On: April 7, 2018)

Simona Halep se află întrt-o vacanță de recuperare înainte de meciul FED Cup de la Cluj. Sâmbătă, ea a transmis un mesaj de Paște de acasă, de la Constanța.

Simona Halep :Va doresc tuturor un Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Simona Halep: „Vă doresc tuturor un Paște Fericit alături de cei dragi!” 1

În altă ordine de de idei, Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) va participa la Madrid un eveniment al cărei scop este strângerea de fonduri dedicate victimelor actelor de violență de gen, informează Libertatea.

Turneul de la Madrid (4-13 mai), unde Simona Halep va încerca să câștige al treilea titlu consecutiv, va fi precedat de o competiție caritabilă. Două echipe mixte vor disputa un meci ale cărui încasări vor fi donate unor persoane care au avut de suferit de pe urma violenței de gen.

Potrivit site-ului Agenției pentru Refugiați a Națiunilor Unite (unhcr.org), “violenţa sexuală şi de gen (SGBV) este tipul de violenţă îndreptată împotriva unei persoane pe motive ce au de-a face cu genul sau sexul unei persoane. Aceasta include violenţa domestică, violul, abuzul sexual şi hărţuirea sexuală, intimidarea la şcoală şi locul de muncă, traficul de fiinţe umane şi prostituţia forţate. În timp ce atât femeile, bărbaţii, cât şi băieţii şi fetele pot fi la fel de afectaţi, femeile şi fetele sunt principalele victime ale violenţei sexuale sau de gen”.

O echipă va fi alcătuită din Simona Halep și de francezul Lucas Pouille, iar cealaltă echipă va fi alcătuită din spaniolii Feliciano Lopez și Carla Suarez Navarro. Valoarea premiului pus în joc este de 100.000 de euro. Meciul se va disputa pe 3 mai.