(Last Updated On: April 1, 2018)

Martina Navratilova (a câștigat 18 turnee de Mare Șlem) a lăudat-o pe Simona Halep și i-a oferit un sfat: să fie mai agresivă.

Martina Navratilova pentru Digi Sport și preluat de Libertatea.“Știm deja că poate fi numărul 1 mondial, dar acum trebuie să câștige un turneu Grand Slam pentru a întări acest lucru. Ador să mă uit la meciurile ei, pentru că are o mișcare atât de bună pe teren. Îmi place jocul ei de picioare și cum își pregătește loviturile.

Sfat pentru Simona Halep de la Martina Navratilova (a câștigat 18 turnee de Mare Șlem) „ nu poți câștiga Grand Slam-uri doar fără să faci greșeli, trebuie să aduci și ...” 1

Cred că trebuie să fie mai agresivă! Un jucător ajunge la un anumit nivel când nu ratează lovituri. Dar nu poți câștiga Grand Slam-uri doar fără să faci greșeli, trebuie să aduci și altceva pe teren.

Adversarele nu se vor bate singure. Trebuie să le bați tu! Iar pentru a face asta trebuie să fie mai agresivă. Trebuie să stea mai aproape de linia de fund și să se afle la conducerea punctelor”.

Sfat pentru Simona Halep de la Martina Navratilova (a câștigat 18 turnee de Mare Șlem) „ nu poți câștiga Grand Slam-uri doar fără să faci greșeli, trebuie să aduci și ...” 2

Simona Halep se află într-o pauză prelungită, după eliminarea prematură suferită la Miami, când a fost învinsă în turul al treilea de poloneza Agnieszka Radwanska. Liderul ierarhiei mondiale va reveni pe teren cu ocazia confruntării România – Elveția din Fed Cup, care se va disputa pe 21 și 22 aprilie, la Cluj-Napoca.