(Last Updated On: April 15, 2018)

Dan Negru, de la Antena 1, îi acuză pe cei de la televiziunile de știri din România că nu au trimis niciun corespondent de război în Siria în timpul atacului american. Sincer, l-ați vedea pe Mihai Gâdea sau Mircea Baadea să-și riște viața pentru o știre de război? Replica a venit de la jurnalistul Adelin Petrișor.

Pe Facebook,Dan Negru – Oficial a scris: „Suntem tara cu cele mai multe televiziuni dar fara nici un corespondent de razboi. Avem breaking-news-uri copy-paste.
Franta are azi,in razboi,26 de jurnalisti de front independenti, freelancer, dincolo de jurnalistii de front celebri,angajati de televiziuni.

REPLICĂ jurnalistul Adelin Petrișor pentru Dan Negru: „Din nefericire, pe plaiurile mioritice ai audienta cu “blondele” (nu e o remarca sexista, ci o trimitere la emisiunile amicului meu) si nu cu stirile serioase. Daca ne vom intalni, iti voi povesti cum, acum o luna ...” 1

Noi nu avem nici de unii,nici de altii .
La placinte inainte, la razboi inapoi !”

 

 

Replica a venit tot pe Facebook, de la jurnalistul Adelin Petrisor a scris: „Dan Negru bate obrazul televiziunilor de stiri pentru ca nu au corespondenti in Siria, asa cum au marile retele. Dan Negru – Oficial, daca televiziunile ar mai taia din bugetele emisiunilor de divertisment, poate ar mai ramane ceva si pentru stiri.

Nu fac asta insa pentru ca, din nefericire, pe plaiurile mioritice ai audienta cu “blondele” (nu e o remarca sexista, ci o trimitere la emisiunile amicului meu) si nu cu stirile serioase.

Daca ne vom intalni, iti voi povesti cum, acum o luna, am gasit cu mari eforturi sponsorizari pentru reportaje despre cei care au luptat pentru ISIS in Siria.

Iti multumesc pentru ca incerci sa ne ajuti pe noi aia care mai speram in reaparitia buletinelor de stiri serioase, insa nu e tocmai corect sa arati cu degetul spre cei care nu dau bani pentru hard news, insa iti dau tie pentru emisiuni usurele.

Make news, not whore… aaa, scuze, war!”