RĂSPUNS Viorica Dăncilă întrebată de Ciutacu ‘Nu vă scoate din minți că vi se zice marioneta lui Dragnea?’

Premierul României, Viorica Dăncilă a acordat luni seara un interviu la RTV unde a fost întrebată de Victor Ciutacu ”Nu vă scoate din minţi că vă ţin ăştia tot aşa în „marioneta lui Dragnea”, „omul lui Dragnea”, „Dragnea face, Dragnea decide…”, iar Dăncilă a dat un răspuns fabulos: ”trebuie să-i laşi să vorbească”.

”Este normal că nu mă bucură aceste lucruri, dar în acelaşi timp am ajuns la concluzia că trebuie să-i laşi să vorbească pentru că dacă nu au alte lucruri legate de guvernare, legate de obiective majore, îşi caută lucruri mărunte să arunce cu noroi anumiţi oameni pentru că aşa au fost învăţaţi.

RĂSPUNS Viorica Dăncilă întrebată de Ciutacu 'Nu vă scoate din minți că vi se zice marioneta lui Dragnea?' 1

Eu merg mai departe, încerc să ignor toate aceste lucruri şi de multe ori când îi văd atât de înverşunaţi pe lucruri atât de mărunte îmi dau seama că merg pe direcţia bună.

Nu pot să spun că anumite lucruri trec impasibil pe lângă mine. Sunt anumite lucruri care mi se par…Nu-mi vine să cred că cineva poate gândi aşa, dar în acelaşi timp caut să-mi păstrez echilibrul. Am o datorie, sunt premierul României şi trebuie să fiu un om echilibrat şi să încerc să ignor anumite lucruri…”, a spus Dăncilă potrivit stiripesurse.ro.