(Last Updated On: April 15, 2018)

Incident violent sâmbătă la bordul unei aeronave Ryanair care zbura de la Bucureşti la Roma. Chiar înainte de aterizare, un pasager a vrut să deschidă una dintre  uşile ieşirilor de urgenţă.

Potrivit relatărilor, echipajul, inclusiv căpitanul, a intervenit pentru a-l imobiliza pe român, recurgând inclusiv la bătaie. Tânărul a fost lovit cu pumnii. În cele din urmă, aeronava a aterizat în siguranţă, după 20 de minute, iar pasagerul a fost reţinut de autorităţi, potrivit Adevarul.

Panică! Un român a vrut să deschidă ușa avionului, înainte de aterizare.  Inclusiv căpitanul, a intervenit pentru a-l imobiliza pe român, recurgând inclusiv la bătaie 1

„S-au aprins becurile. Comandantul a fost înştiinţat prin panoul de comandă. El (pasagerul, n.red.) a dezlegat, a descătuşat acel lacăt de siguranţă. Presupunând că reuşea să scoată trapa afară, nu mureau pasagerii, dar s-ar fi creat un curent incredibil de mare”, a explicat Sorin Stoicescu, expert aviaţie, potrivit Antena3.ro

„Ryanair nu este la primul incident de acest tip. O cursă din ianuarie a avut aceeaşi surpriză. Un pasager a deschis uşa de urgenţă şi s-a urcat cu tot cu bagaj pe unul dintre planurile avionului, de unde a fost foarte greu de dat jos”, a mai adăugat Stoicescu.

Potrivit observator.tv, aeronava a decolat la ora 10.00 de pe aeroportul Henri Coandă.