(Last Updated On: April 17, 2018)

Prezentatoarea TV Magda Vasiliu acuză un medic din Oradea că nu eliberează un formular necesar pentru ca un copil de doar 5 ani, bolnav de cancer, să fie tratat în străinătate.

Pe Facebook,Magda Vasiliu Stoian a scris: „In timp ce eu scriu stapanindu- mi cu greu lacrimile si furia, un copil se zbate intre viata si moarte la spitalul din Oradea. Il cheama Robert si nu-l cunosc.

Magda Vasiliu: „In timp ce eu scriu stapanindu- mi cu greu lacrimile si furia, un copil se zbate intre viata si moarte  Il cheama Robert si nu-l cunosc.  Stiu doar atat : Are cancer, niste analize dezastruoase si toate usile inchise. Toate. I se intampla asta pentru ca un medic ...” 1

Stiu doar atat : Are cancer, niste analize dezastruoase si toate usile inchise. Toate. I se intampla asta pentru ca un medic , C. B. tace, cu o lasitate criminala, asa cum tac toti medicii care nu au curajul sa recunoasca deschis , PUBLIC, ca in Romania copiii oncologici sunt condamnati la moarte…

“Se poate trata si la noi”, asta spun toti, dar niciunul nu spune si care e rata de vindecare, de supravietuire la cinci ani …

Ca atare, un astfel de medic, C. B. sustine ca sunt aspecte legale care nu i permit redactarea celebrului formular care poate i ar salva viata lui Robert in Italia, unde este acceptat…Ce o face dl doctor acum? O fi linistit? Impacat? Asa or fi toti?

Linistiti in tacerea lor criminala… Recunoasteti public ca n aveti cu ce!!! Nu sunt conditii, lipsesc medicamente, nu e sange, nu e nimic!!! Muriti de gat cu imbecilii care va conduc si ne conduc! Bagati-le sub nas fotografii ale copiilor care sunt condamnati!

Sa le vada capsoarele fara par si ochii fara gene si sprancene! Pentru ca dvs , domnule doctor, sunteti MEDIC, dar ar trebui sa fiti in primul rand om. Si sa semnati sansa la viata a unui copil! Sa te impiedici de chichite legislative cand e vorba de viata si de moartea unui copil, e crima! Daca legea e proasta, schimbati-o!!

Azi a murit un alt copil, Mario Raul. Avea sarcom Ewing…Din cauza unor medici “minunati” de la prima durere si pana a ajuns sa fie corect diagnosticat, au trecut luni (!) de zile! A facut biopsii chirurgicale, invazive, pt ca in Romania asa se fac…i a fost amputat apoi piciorul…azi s a stins, fara sa si faca un tatuaj…asta a fost ultima lui dorinta…avea 9 ani!

Domnilor doctori, cand puneti capul pe perna sau cand va prevalati de legi de cacat, ganditi va la dorintele neimplinite ale miilor de copii condamnati la moarte de tacerea voastra….Somn linistit s aveti, daca puteti!”