(Last Updated On: April 16, 2018)

Îndrăgita artistă Ionela Prodan a pierdut lupta cu boală cruntă care îi măcina corpul. Interpreta de muzică populară s-a stins la 70 de ani, în urma unei pancreatite. Artista Ionela Prodan a fost foarte apreciată, dovadă și averea imresionantă pe care a reușit să o adune. Doamna muzicii populare românești și-a scris testamentul cu mult timp înainte de a muri.

„Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul.

Ionela Prodan, a adunat o avere colosală datorită talentului ei. „Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoţi ...” 1

Am trei de la Ana şi una micuţă la Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, a dezvaluit Ionela Prodan, atunci când încă mai trăia și era sănătoasă, potrivit Antena 1.

Pe lângă banii pentru nepoţi, fetele Ionelei Prodan au de împărţit milioane de euro. Artista are 1,4 milioane de euro doar în conturi. Cântăreața de muzică populară a dat o declarație de avere in octombrie 2016, cand a candidat pentru Senat, din partea PSD Covasna.

Ionela Prodan avea aproximativ 1,4 milioane de euro în conturi. Dacă va da fiecărui nepot cate 30.000 de euro, înseamnă ca fetele sale, Ana si Anamaria, vor imparți restul de 1.280.000 de euro, adică 640.000 de euro de fiecare. Tot ele vor împărti cele două terenuri, un apartament si 3 vile aflate pe numele mamei lor.