(Last Updated On: May 3, 2018)

Un francez care s-a stabilit în satul Cobor din județul Brașov se implică activ în treburile comunității.

Pe Facebook, Francezul din Cobor a scris: „Ma bucur mult sa vad ca satul meu Cobor merge intr-o directie buna.
Nu datorita primariei cu siguranta, dar datorita unor oameni, asa zis “venetici”, care s-au indragostit de locul si care au ales sa investesc aici.

Francez stabilit în România: Ma bucur mult sa vad ca satul meu merge intr-o directie buna. Nu datorita primariei cu siguranta, dar datorita unor oameni, asa zis "venetici", care s-au indragostit de locul si care au ales sa investesc aici.  De câteva luni o zona intreaga este in ...” 1 Francez stabilit în România: Ma bucur mult sa vad ca satul meu merge intr-o directie buna. Nu datorita primariei cu siguranta, dar datorita unor oameni, asa zis "venetici", care s-au indragostit de locul si care au ales sa investesc aici.  De câteva luni o zona intreaga este in ...” 2 Francez stabilit în România: Ma bucur mult sa vad ca satul meu merge intr-o directie buna. Nu datorita primariei cu siguranta, dar datorita unor oameni, asa zis "venetici", care s-au indragostit de locul si care au ales sa investesc aici.  De câteva luni o zona intreaga este in ...” 3

De câteva luni o zona intreaga este in plin proces de renovare. Unde erau ruine si balarii au aparut astazi case frumoase, suri si infrastructura pusa la punct.

Vreau sa-l felicit pe omul care a construit din bani lui un podulet intr-un loc care era mereu inundat dupa ploile de vara.

A sapat sant pe unde sa curga apa din deal. Felicitari domnule ati facut ce trebuia sa faca primarie si bine ati facut ca daca asteptati ceva de la primarie o sa asteptati ani de zile si tot nu se rezolva nimic.

Incet incet datorita unor oameni ca dumneavoastra Cobor o sa arate ca un sat ingrijit si frumos. Va sunt alaturi si impartasesc si eu acelasi vis.

Este foarte interesant ca acum câtiva ani primarie Ticus a primit printr-un proiect GAL un excavator nou nouti dotat cu tot ce trebuie pentru a intretine spatiile verzi din comuna. Este si un sofer platit de primarie pentru a-l conduce.

Avem cu ce sa sapam sant, dar greu ajunge pina in Cobor si daca vrei sa-l inchiriezi mai bine te duci la Soars sa aduci unu de acolo decât sa vina cel din comuna. Asta este realitate pe comuna noastra.

Nu e nimic caci ne descurcam si fara voi domnilor de la primarie. Spor la treaba, si nu uitati, peste doi ani, la cât va zbateti pentru satele noastre, iar o sa va coste mult alegerileFrancez stabilit în România: Ma bucur mult sa vad ca satul meu merge intr-o directie buna. Nu datorita primariei cu siguranta, dar datorita unor oameni, asa zis "venetici", care s-au indragostit de locul si care au ales sa investesc aici.  De câteva luni o zona intreaga este in ...” 4😀…..”