(Foto) Cade podul? Ciprian Ciucu: „Gata, CFR a “rezolvat” situația … A dat cu ipsos, a spoit… CFR, sunteți inconștienți!”

Șoferii care traversează podul Constanţa din București sunt în continuare în pericol. S-a făcut o reparație de mântuială, s-a văruit și gata.

Pe Facebook, Ciprian Ciucu a postat fotografii cu mesajul: „Gata, CFR a “rezolvat” situația de la Podul Constanța… A dat cu ipsos, a spoit.
Știți de ce legea interzice fățuirea imobilelor neconsolidate? Fix de aceea! Să nu se ascundă adevărul despre starea lor și să uităm de ele, pentru ca apoi să ne cadă în cap!
(Foto) Cade podul?  Ciprian Ciucu: „Gata, CFR a "rezolvat" situația  ... A dat cu ipsos, a spoit... CFR, sunteți inconștienți!” 1

CFR, sunteți inconștienți! Dați mai repede acest pod Primăriei Generale, ca din fondurile de urgență să construiască rapid un alt pod! Asta e, nu vor mai trece trenurile pe acolo vreo câteva luni. Mai tăiem din concerte și târguri și facem rapid podul!

Situația trenează de ani și ani de zile!

Credit pt. foto: USR Sector 1”

Camelia Tabacu: „Au reparat stalpii de sustinere de la Podul feroviar Constanta, gauriti, mancati pe interior pana dincolo de armatura ruginită, cu IPSOS. Urmeaza sa mai vina un angajat de la CFR sau Primarie sa dea o mana de var si gata lucrarea. Cand o pica, o sa se constituie o comisie parlamentara de ancheta si nimeni nu va fi vreodata tras la raspundere.

(Foto) Cade podul?  Ciprian Ciucu: „Gata, CFR a "rezolvat" situația  ... A dat cu ipsos, a spoit... CFR, sunteți inconștienți!” 2 (Foto) Cade podul?  Ciprian Ciucu: „Gata, CFR a "rezolvat" situația  ... A dat cu ipsos, a spoit... CFR, sunteți inconștienți!” 3

Foto 1: usr sector 1
Foto2: ASCB, Asociatia Studentilor la Constructii Bucuresti”