(Last Updated On: April 16, 2018)

Dragoş Bucur a renunțat la emisiunea „Visuri la cheie” de la PRO Tv iar oficialii postului i-au ales înlocuitorul.

Dragoş Bucur a fost înlocuit la cârma emisiunii „Visuri la cheie” de actorul Corneliu Ulici. Astfel, el va fi cel care, începând cu noul sezon, va modera celebrul show împreună cu echipa de arhitecți, designeri și constructori. În cadrul unui interviu oferit recent, prezentatorul Corneliu Ulici a mărturisit că are emoții, dar că abia așteaptă să facă parte din viața oamenilor greu încercați de soartă.

Dragoş Bucur înlocuit oficial de la emisiunea „Visuri la cheie” . Pe cine a ales PRO Tv. „Sunt onorat să fac parte din echipă Visuri la cheie. Acest proiect este o mare provocare pentru mine. Am urmărit cu emoție ...” 1

„Sunt onorat să fac parte din echipă Visuri la cheie. Acest proiect este o mare provocare pentru mine. Am urmărit cu emoție emisiunea în fiecare sezon și am apreciat întotdeauna ce au făcut Dragoș Bucur și întreagă echipă, așa că bucuria că voi duce mai departe această poveste frumoasă este de nedescris.

Dragoş Bucur înlocuit oficial de la emisiunea „Visuri la cheie” . Pe cine a ales PRO Tv. „Sunt onorat să fac parte din echipă Visuri la cheie. Acest proiect este o mare provocare pentru mine. Am urmărit cu emoție ...” 2

Sunt fericit că voi avea ocazia să cunosc oameni noi, familii pentru care vom face totul că viețile lor să fie mai bune. Îmi doresc că la finalul acestui sezon, împreună cu echipă Visuri la cheie, să trag linie și să adun cât mai multe zâmbete din partea familiilor care au nevoie de ajutorul nostru”, a declarat Corneliu Ulici, conform Pro TV și preluat de Can Can.

Corneliu Ulici este un actor îndrăgit, pasionat și de tot ce înseamnă construcții și grădinărit și se implică frecvent în activități caritabile. Prezentatorul de la „Visuri la cheie” a mai mărturisit că îi place să meșterească orice, de la obiecte și mobilier din lemn până la structuri complexe, și iubește să-și petreacă timpul la țara, alături de părinții săi. În urmă cu mai bine de 15 ani, actorul se înscria în concursul „Popstars” la PRO TV, a ajuns în finală și a făcut parte din trupa Bliss, formată în urma competiției.

După ce a renunțat la muzică, s-a dedicat actoriei, fiind absolvent al Universității Naționale de teatru și Film I.L. Caragiale din București. De-a lungul timpului, a jucat în mai multe filme, printre care „Comrade Detective”, „The crucifixion” și „Ceva bun de la viață”, scurt-metraje și spectacole de teatru.