(Last Updated On: April 16, 2018)

Gică Hagi a avut câteva cuvinte grele la adresa lui Liviu Dragnea, la începutul lunii aprilie, atunci când liderul PSD a spus că va face zeci de stadioane în România, doar la Constanța nu.

Liviu Dragnea nu i-a rămas dator lui Gheorghe Hagi! Acesta a luat foc, atunci când a auzit că preşedintele Camerei Deputaţilor susţine şi promovează construirea unui stadion la Focşani, dar nu pomeneşte nimic despre faptul că un oraş mult mai mare, Constanţa, ar avea nevoie de o arenă ultramodern, scrie adevarul.ro

REPLICĂ Dragnea, mesaj tranşant pentru Hagi, pe problema stadioanelor din România 1

Într-un interviu acordat „Gazetei Sporturilor“, Liviu Dragnea i-a spus reporterului Andrei Crăiţoiu că, la finalul dialogului, are un mesaj şi pentru Gheorghe Hagi.

Ce a spus Dragnea? *Aş vrea să folosesc prilejul ăsta ca să mai spun ceva despre Hagi. Eu ţin la Gică Hagi şi o să ţin la el toată viaţa mea, aşa cum ţine, probabil, toată România la el. E un om pe care-l respect, dar îi transmit cu toată dragostea că nimeni nu se opune şi cu toţii ne dorim să facem un stadion la Constanţa.

*E nevoie de solicitarea autorităţilor locale. Atunci vom face stadion modern şi la Constanţa, aşa cum se discută şi la Focşani. Dacă autorităţile din Constanţa vor să facă un stadion modern şi sunt de acord că trebuie făcut, atunci trebuie să solicite, să fundamenteze şi să argumenteze că îşi doresc! Vă garantez că la Constanţa vom avea stadion modern, care să rivalizeze cu cel din Craiova, să se bată cu Olguţa, să vedem care e mai frumos!

“Poate auzim într-o bună zi că se face un stadion și la Constanța! Se fac stadioane în toată țara! Aud că se fac și prin cine știe ce comune… Mai trebuie la o comună să se facă stadion frumos și la Constanța… nu se poate! Sau nu e în plan!”, a “tunat” Gheorghe Hagi, la conferința de presă de duminică, de la finalul meciului Astra – Viitorul 0-2.

“Și sunt la bani… Am auzit că se fac vreo 100 de stadioane, dar nu am auzit nimic de Constanța. Orașul e prea mic, nu e important. S-a născut unul acolo, mare fotbalist, o Academie… Nu, ce să-i facem? Lasă, că a băgat el bani acolo, că iubește prea mult fotbalul și a băgat bani pe câmp. Nu am nici canalizare, acum vreau să fac. Vă dați seama unde ne ducem?”, a mai spus Hagi citat de Digi Sport.