(Last Updated On: April 16, 2018)

Cristina Neagu are o ambiție de fier și spune că românii ar trebui să-și dorească două trofee în acest an: Liga Campionilor și Cupa EHF. CSM Bucureşti s-a calificat duminică pentru al treilea an consecutiv în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin chiar dacă a pierdut cu 27-20 manşa retur cu Metz.

Cristina Neagu, marcatoare a 7 goluri în acest meci, a declarat că se aștepta la un meci dificil, iar acum așteaptă o analiză din partea antrenorului Per Johansson, pentru că sunt multe lucruri de pus la punct.

Cristina Neagu: „Haideți să nu fim atât de români și să ne dorim două trofee în acest an, în handbalul românesc: Liga Campionilor și Cupa EHF" 1

“Nu ne așteptam să fie un meci ușor. Ele și-au dorit să întoarcă scorul. Am început prost meciul, asta e, și am intrat cu un handicap de 5 goluri la pauză. Am vorbit să rămânem concentrate și să menținem un scor cât mai strâns.

Eu nu m-am temut cu adevărat, însă am avut ceva probleme cu arbitrajul, care nu ne-a permis să ne facem jocul. Pe mine m-au amenințat să nu ating cumva pivotul, că voi fi eliminată.

Mai avem multe lucruri de pus la punct, trebuie să jucam mult mai bine pentru a avea pretenții la finala și apoi la trofeu.

Nu am nicio preferință, dar cred că va fi un Final Four echilibrat. Forma de moment și norocul își vor spune cuvântul. Trebuie să analizăm foarte bine ceea ce s-a întâmplat azi, pentru că vrem să avem o șansă mare la câștigarea trofeului.

Haideți să nu fim atât de romani și să ne dorim două trofee în acest an, în handbalul romanesc: Liga Campionilor și Cupa EHF”, a declarat Cristina Neagu, după meci, la microfonul Digi Sport.

Mesajul Cristinei Neagu a fost comentat pe Facebook de Cătălin Stribea: „După meciul CSM-ului am impresia că poți să fii un străin super-profesionist, dar dacă trăiești un pic pe aici, tot faci o treabă românească din când în când. Rămân cu mesajul Cristinei de la sfârșit: ”Hai să nu mai gândim românește și să ne mulțumim cu puțin. Trebuie să aducem ambele cupe în România, CL la București și EHF la Craiova.”