Celebră actriță din România, laude la adresa lui Dancila: „Este un dar de la Dumnezeu …Pentru prima dată după 20 de ani am fost primită la guvern de către un om. Este un inceput fantastic pentru…”

(Last Updated On: April 12, 2018)

Premierul Viorica Dăncilă a fost lăudată miercuri seara, la Antena 3, de actrita Manuela Harabor. Actrița a spus că este un „dar de la Dumnezeu” faptul că a fost primită și ascultată de Dancilă. Cine trăiește în România paralelă?

Manulea Harabor conduce o asociatie de ajutor a persoanelor cu dizabilitati. Ea a declarat, intr-o emisiune omagiala la adresa Vioricai Dancila, ca este „prima data cand noua ni s-au deschis usile si avem niste parteneri de discutie umani”, informează aktual24.ro.

„Sunt impresionata, pentru prima data dupa 20 de ani am fost primita la Guvern de catre un om. Si nu spun prim-ministru, ci un om care a empatizat cu noi. Este un inceput fantastic pentru ca impreuna cu echipa dumneaei, in primul rand il felicit pe domnul ministru de Finante Teodorovici care a rezolvat in 48 de ore o prima problema, aceea cu formularele.

Este prima data cand noua ni s-au deschis usile si avem niste parteneri de discutie umani. Pentru mine este un lucru fantastic, este un dar de la Dumnezeu”, a spus Harabor, in timp ce Dancila zambea satisfacuta.

Dancila a declarat ca are „solutii” la problemele ridicate de Harabor.

„Am un proiect de suflet, un punct pe care l-am abordat cu foarte mare sensibilitate (…) si se refera la persoanele cu dizabilitati. Am avut intalniri cu organizatii neguvernamentale, am avut intalniri cu asociatii de parinti. (…)

Am intalnit-o astfel pe actrita Manuela Harabor. Am incercat sa identific, alaturi de cei care au venit la intalnirile pe care le-am avut la Guvern, problemele pe care le au si sa incerc sa gasesc solutii. (…) Din cele 47 de probleme ridicate, am dat deja solutii la noua si, intr-un termen mediu si lung, vom rezolva toate cele 47 de probleme”, a mai afirmat Dancila.