(Last Updated On: April 12, 2018)

Premierul Viorica Dăncilă a fost lăudată miercuri seara, la Antena 3, de actrita Manuela Harabor. Actrița a spus că este un „dar de la Dumnezeu” faptul că a fost primită și ascultată de Dancilă. Cine trăiește în România paralelă?

Manulea Harabor conduce o asociatie de ajutor a persoanelor cu dizabilitati. Ea a declarat, intr-o emisiune omagiala la adresa Vioricai Dancila, ca este „prima data cand noua ni s-au deschis usile si avem niste parteneri de discutie umani”, informează aktual24.ro.

Celebră actriță din România, laude la adresa lui Dancila: „Este un dar de la Dumnezeu ...Pentru prima dată după 20 de ani am fost primită la guvern de către un om. Este un inceput fantastic pentru...” 1

„Sunt impresionata, pentru prima data dupa 20 de ani am fost primita la Guvern de catre un om. Si nu spun prim-ministru, ci un om care a empatizat cu noi. Este un inceput fantastic pentru ca impreuna cu echipa dumneaei, in primul rand il felicit pe domnul ministru de Finante Teodorovici care a rezolvat in 48 de ore o prima problema, aceea cu formularele.

Este prima data cand noua ni s-au deschis usile si avem niste parteneri de discutie umani. Pentru mine este un lucru fantastic, este un dar de la Dumnezeu”, a spus Harabor, in timp ce Dancila zambea satisfacuta.

Dancila a declarat ca are „solutii” la problemele ridicate de Harabor.

„Am un proiect de suflet, un punct pe care l-am abordat cu foarte mare sensibilitate (…) si se refera la persoanele cu dizabilitati. Am avut intalniri cu organizatii neguvernamentale, am avut intalniri cu asociatii de parinti. (…)

Am intalnit-o astfel pe actrita Manuela Harabor. Am incercat sa identific, alaturi de cei care au venit la intalnirile pe care le-am avut la Guvern, problemele pe care le au si sa incerc sa gasesc solutii. (…) Din cele 47 de probleme ridicate, am dat deja solutii la noua si, intr-un termen mediu si lung, vom rezolva toate cele 47 de probleme”, a mai afirmat Dancila.