(Last Updated On: April 13, 2018)

Una dintre cele mai importante funcții din statul român este ocupată de o doamnă din Teleorman care nu înțelege ce citește de pe foile consilierilor. Ce trist. Ce tristă țară, România asta.

Pe Facebook, Magda Vasiliu a scris: „20-20….Ok…se intampla sa ti iasa pe gura alte cuvinte decat alea pe care intentionai sa le spui….se poate intampla…Numai eu stiu cateva “perle” proprii adunate in 16 ani de stiri.

Ce tristă țară, România asta. Magda Vasiliu: „20-20... una sa te balbai sau sa pocesti un cuvant si alta e sa nu intelegi ce citesti.... Sa citesti mecanic, sa nu pricepi ce spui....Iar faptul ca un semidoct cu brosa e premierul Romaniei mi se pare cel mai mare afront adus romanilor...Cine a pus-o acolo si-a ...” 1

Dar, una sa te balbai sau sa pocesti un cuvant si alta e sa nu intelegi ce citesti…. Sa citesti mecanic, sa nu pricepi ce spui….Iar faptul ca un semidoct cu brosa e premierul Romaniei mi se pare cel mai mare afront adus romanilor…Cine a pus-o acolo si-a batut si-si bate joc de noi. Constant.

La fiecare discurs al dnei Vasilica, la fiecare sedinta de guvern isi bate joc de noi….Bine…unii pot trai cu asta…ca , deh, dna Vasilica a extins un pic minivacanta de 1 Mai…Cu lucruri ieftine cumperi oameni ieftini…”

Vezi aici Video cu premierul României:

Revenim cu detalii!