(Last Updated On: April 15, 2018)

Momente de panică zilele trecute într-un avion cu 180 de pasageri la bord, majoritatea români. Avionul a decolat de pe Otopeni și a zburat spre Spania iar la un moment dat a căzut în gol sute de metri. La bordul avionului se afla și cântărețul de muzică populară Aurel Tamaș.

Înainte de a ajunge pe aeroportul din Zaragoza, avionul care decolase din Bucureşti a căzut în gol sute de metri şi a ratat apoi aterizarea. Printre cei 180 de pasageri aflaţi la bordul avionului se afla şi cunoscutul cântăreţ de muzică populară, Aurel Tămaş, potrivit Can Can.

Aurel Tămaș a trecut prin clipe de groază, într-un avion care a decolat din România! Aeronava cu 180 de pasageri a căzut în gol sute de metri.  „Am fost foarte calm şi încercam să văd ...” 1

Acesta mergea în Spania, acolo unde urmează să cânte pentru români. Toți pasagerii au fost extrem de speriați. Aurel Tămaș susține că a stat foarte calm și i-a mulțumit lui Dumnezeu că a scăpat.

„Am fost foarte calm şi încercam să văd reacţia celor 180 de oameni, o parte dintre ei români. Toată lumea a intrat în panică. A fost un moment tensionat şi cu panică pentru că am trăit nişte lucruri pe care nu le-am mai trăit zburând”, a declarat Aurel Tămaș, la RTV.