Aurel Tămaș a trecut prin clipe de groază, într-un avion care a decolat din România! Aeronava cu 180 de pasageri a căzut în gol sute de metri. „Am fost foarte calm şi încercam să văd …”

(Last Updated On: April 15, 2018)

Momente de panică zilele trecute într-un avion cu 180 de pasageri la bord, majoritatea români. Avionul a decolat de pe Otopeni și a zburat spre Spania iar la un moment dat a căzut în gol sute de metri. La bordul avionului se afla și cântărețul de muzică populară Aurel Tamaș.

Înainte de a ajunge pe aeroportul din Zaragoza, avionul care decolase din Bucureşti a căzut în gol sute de metri şi a ratat apoi aterizarea. Printre cei 180 de pasageri aflaţi la bordul avionului se afla şi cunoscutul cântăreţ de muzică populară, Aurel Tămaş, potrivit Can Can.

Acesta mergea în Spania, acolo unde urmează să cânte pentru români. Toți pasagerii au fost extrem de speriați. Aurel Tămaș susține că a stat foarte calm și i-a mulțumit lui Dumnezeu că a scăpat.

„Am fost foarte calm şi încercam să văd reacţia celor 180 de oameni, o parte dintre ei români. Toată lumea a intrat în panică. A fost un moment tensionat şi cu panică pentru că am trăit nişte lucruri pe care nu le-am mai trăit zburând”, a declarat Aurel Tămaș, la RTV.