(Last Updated On: April 13, 2018)

Andreea Esca a povestit vineri pe contul său de Facebook ce i s-a întâmplat în zborul spre Londra.

Pe Facebook, Andreea Esca a scris: „Sunt in Wizz spre Londra. O doamna draguta ma roaga sa fac o fotografie cu baietelul ei , care imi ofera politicos si o bomboana cu lapte. Facem poza si ultima fraza pe care mi-o spune este: “Va multumim pentru ce faceti pentru tara noastra!”

Andreea Esca: „Romania, te iubesc! „Sunt in Wizz spre Londra. O doamna draguta ma roaga sa fac o fotografie cu baietelul ei , care imi ofera politicos si o bomboana cu lapte. Facem poza si ...” 1

A venit ca cel mai frumos compliment dar si ca un pansament peste rana mea, ca nu fac destul. Nu trec 5 minute si se apropie o alta doamna sa ma roage acelasi lucru, pentru fiul ei.
Imi spune ca a fost intr-un reportaj de la Stirile Protv acum niste vreme pe cand lucra in Spania si ca de doi ani s-a intors in tara, ca-i era dor de “acasa”, si merge doar in vizita la fiica ei, care lucreaza la Londra.
Sunt fericita cand aflu ca a hotarat sa revina in Romania ca si cum as fi recuperat o prietena. Sunt fericita ca Romania a recuperat un roman. Si o intreb surazatoare daca acum ii este bine. “Nu, ne omoara birocratia, tot felul de probleme, dar sunt cu ai mei…”. Romania, te iubesc!