(Last Updated On: April 17, 2018)

Artista Ionela Prodan a decedat luni seara, în jurul orei 21, la spitalul Elias din București. Alături de ea a fost, până în ultimul moment, fiica ei, Anamaria Prodan. I-a spus ”Tatăl nostru” până s-a stins. ”La ultimul amin, și-a dat și ea ultima suflare” avea să povestească, printre lacrimi, Anamaria Prodan.

Prietenele impesarei au povestit pentru revista Viva!, preluate de Libertatea,  cum a decurs ultima zi pe care Anamaria a petrecut-o alături de mama ei și felul în care și-au luat râmas bun cele două. Potrivit acestora, Anamaria Prodan a avut puterea să-i vorbească mamei ei până la final.

Ultimele clipe din viața Ionelei Prodan. Anamaria Prodan i-a spus ”Tatăl nostru” până s-a stins. ”La ultimul amin, și-a dat și ea ultima suflare... „Ana a ținut-o de mână și i-a...” 1

„Ana a ținut-o de mână și i-a vorbit până în ultima clipă. I-a spus că o să fie bine, că se duce la tatăl ei . Îi zicea: Tata te așteaptă și vom veni și noi acolo,vom fi toți… Doamna Ionela se uita la ea și îi curgeau lacrimile. O ținea strâns de mână, până i-a dat drumul, ușor. Ana i-a spus Tatăl Nostru, de trei ori, și la ultimul Amin, s-a stins…”, a declarat sursa.

Comunicat Spitalul Elias, prezentat de stiripesusre.ro: ”Doamna IONELA TĂNASE (PRODAN) în vârsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice.

Ultimele clipe din viața Ionelei Prodan. Anamaria Prodan i-a spus ”Tatăl nostru” până s-a stins. ”La ultimul amin, și-a dat și ea ultima suflare... „Ana a ținut-o de mână și i-a...” 2

​Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea și controlul funcțiilor vitale, cât și asigurarea confortului fizic și psihic adecvat situației date.

​Decedează azi, 16.04.2018, ora 21, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”.