(Last Updated On: April 21, 2018)

Simona Halep a câștigat prima partidă din întâlnirea cu Elveția, împotriva Viktorija Golubic, 6-3, 1-6, 6-1. Ea a făcut și o contractură la picior, a jucat tot meciul cu dureri.

Trecuseră deja minute bune de la finalul meciului Simona Halep-Viktorija Golubic, 6-3, 1-6, 6-1, dar numărul 1 mondial încă avea emoţii. Se vedea pe faţa ei câtă încărcătură emoţională a avut acest prim meci din duelul România-Elveţia pentru Fed Cup. Iar dezvăluirea făcută de jucătoarea din Constanţa demonstreaza prin ce sentimente a trecut.

Simona Halep s-a accidentat, a jucat tot meciul cu dureri dar atmosfera impresionantă de la Cluj a ținut-o în priză. "Niciodată nu am trăit asemenea clipe pe teren. Am câştigat datorită publicului. A fost foarte greu să pot ...” 1 Simona Halep s-a accidentat, a jucat tot meciul cu dureri dar atmosfera impresionantă de la Cluj a ținut-o în priză. "Niciodată nu am trăit asemenea clipe pe teren. Am câştigat datorită publicului. A fost foarte greu să pot ...” 2 Simona Halep s-a accidentat, a jucat tot meciul cu dureri dar atmosfera impresionantă de la Cluj a ținut-o în priză. "Niciodată nu am trăit asemenea clipe pe teren. Am câştigat datorită publicului. A fost foarte greu să pot ...” 3

(Photo Credit: Cristina Hutu – Ago Vision Production FOTO: Dan Tautan)

“Acum important pentru mine este să mă relaxez, să-mi revin. Pentru că am făcut o contractură la picior şi am jucat cu dureri tot meciul. În game-ul doi am păţit asta, din cauza emoţiilor”, a spus Simona Halep la microfonul Digi Sport.

Probabil că unii au zâmbit când au auzit-o pe juctătoarea noastră vorbind desppre accidentare. Mai ales că Simona nu a lăsat nicio clipă senzaţia în timpul meciului că ar avea probleme medicale. Nici măcar atunci când adversara ei o domina în setul al doilea.

Simona Halep s-a accidentat, a jucat tot meciul cu dureri dar atmosfera impresionantă de la Cluj a ținut-o în priză. "Niciodată nu am trăit asemenea clipe pe teren. Am câştigat datorită publicului. A fost foarte greu să pot ...” 4 Simona Halep s-a accidentat, a jucat tot meciul cu dureri dar atmosfera impresionantă de la Cluj a ținut-o în priză. "Niciodată nu am trăit asemenea clipe pe teren. Am câştigat datorită publicului. A fost foarte greu să pot ...” 5

Simona Halep s-a accidentat, a jucat tot meciul cu dureri dar atmosfera impresionantă de la Cluj a ținut-o în priză. "Niciodată nu am trăit asemenea clipe pe teren. Am câştigat datorită publicului. A fost foarte greu să pot ...” 6Simona Halep s-a accidentat, a jucat tot meciul cu dureri dar atmosfera impresionantă de la Cluj a ținut-o în priză. "Niciodată nu am trăit asemenea clipe pe teren. Am câştigat datorită publicului. A fost foarte greu să pot ...” 7

Dar emoţiile imense transmise de cei 10.000 de spectatori din sala de la Cluj, record pentru România la o astfel de acţiune!, au fost evidente şi din modul exuberat în care Simona Halep s-a bucurat la punctele foarte importante.

“Niciodată nu am trăit asemenea clipe pe teren. Am câştigat datorită publicului. A fost foarte greu să pot simţi mingea în teren. La început nu am putut să-mi controlez emoţiile”, a mai spus Simona după meci.