(Video) Lucian Mindruta: „Marian Antonescu strange gunoiul de pe marginea drumului.In fata e calul, care stie drumul. In spate, Marian se opreste si mai ia cate o mizerie. Intr-un kilometru si ceva a umplut caruta. Si face asta LA FIECARE DOUA SAPTAMANI! Pe cat de mizeri suntem, pe atat de …”

Lucian Mîndruță prezintă cazul lui Marian Antonescu care strânge gunoiul de pe marginea drumului. Aruncat de cetățenii acestei frumoase patrii.

Pe Facebook, Lucian Mindruta a scris: „Marian Antonescu din Crevedia Mare strange gunoiul de pe marginea drumului. L-a pus padurarul, ca sa fie padurea curata.
In fata e calul, care stie drumul. In spate, Marian se opreste si mai ia cate o mizerie. Intr-un kilometru si ceva a umplut caruta. Si face asta LA FIECARE DOUA SAPTAMANI!

(Video) Lucian Mindruta:  „Marian Antonescu strange gunoiul de pe marginea drumului.In fata e calul, care stie drumul. In spate, Marian se opreste si mai ia cate o mizerie. Intr-un kilometru si ceva a umplut caruta. Si face asta LA FIECARE DOUA SAPTAMANI!  Pe cat de mizeri suntem, pe atat de ...” 1

Pe cat de mizeri suntem, pe atat de frumos e omul asta.

Dati mai departe, poate cei care arunca gunoi pe geamul masinii inteleg cata munca e sa stranga cineva dupa ei!

Vezi video aici:

Si bravo tie, domnule Marian Antonescu!”