Vasile Manu: „Sunt şocat de decesul lui Andrei Gheorghe, la 56 ani. Nu îmi vine să cred că s-a dus. Un om de radio şi de televiziune cu mare …”

(Last Updated On: March 20, 2018)

Andrei Gheorghe a fost vgăsit luni seara decedat în locuința sa. El a fost găsit în baie.

Pe Facebook,Kinga Tarlea a scris: „Un Om care ne-a învățat ce înseamnă să îți asumi deciziile și părerile. Căruia nu i-a fost frică să fie “altfel”, dur, dar sensibil.
Sunt sigură, chit că am vorbit rar, că era mult mai mult decât a arătat, că modul franc ascundea un suflet blajin.
Drum lin, Andrei Gheorghe!

Vasile Manu: „Sunt şocat de decesul lui Andrei Gheorghe, la 56 ani. Nu îmi vine să cred că s-a dus.  Un om de radio şi de televiziune cu mare ...” 1

Tudor Giurgiu: Andrei Gheorghe la TIFF 2017, dezbaterea ‘Film si politica”: „Eu nu ştiu dacă sunt de stânga sau de dreapta, dar sunt produsul unor ani dispăruţi şi dincolo de bunele mele intenţii sunt urmele părinţilor care m-au călcat în picioare, ai străbunicilor, ai bunicilor care şi-au lăsat pe mine urma pantofului şi care spune aşa: o ţară ca să fie ţară, în afară de limbă, trebuie să aibă două lucruri: educaţie gratuită şi sănătate gratuită.” Thx pentru toate adevarurile inconfortabile pe care le-ai zis de-a lungul vremii. Drum bun!

Sebastian Bodu: RIP, Andrei Gheorghe. Chiar dacă preferințele noastre social-politice deveniseră, în ultima vreme, foarte diferite, întotdeauna ți-am admirat stilul nonconformist. De când ne-am cunoscut, acum 25 de ani.

Alex Goldiș: In gimnaziu aveam o profa de mate care ne dadea tema aproape un caiet de exercitii de la o saptamana la alta. Lunea era deadline-ul. Singurul lucru care ma salva era Midnight Killer, emisiunea de duminica noaptea, cand recuperam pe fondul sonor de cinism, umor negru si muzica buna. RIP Andrei Gheorghe!

Luminita Balaban: Sa va spun ca in plecam de la ore sa prind “13-14” sau ca “Lantul slabiciunilor” a fost una dintre emisiunile fascinante din copilaria mea? Ca ii admiram curajul chiar si atunci cand toata media il acuza de diverse. Ca vocea lui era unica si ca va ramane o figura marcanta a televiziunii si radioului din Romania.

Nu imi vine sa cred ca Andrei Gheorghe nu mai este. Parca l-as mai asculta si acum la radio.

Mihai Popescu Andrei Gheorghe a învățat o generație întreagă ce e ăla sarcasmul, iar pentru asta nu cred că va fi uitat prea curând.

Iulia Roșu: E prima dată când chiar mă întristează moartea unei personalități contemporane de la noi. RIP Andrei Gheorghe, ai spus lucruri dure și cinice înainte să fie cool să faci asta. „Bună ziua, naţiune! Sunt Andrei Gheorghe şi am venit să vă spun că sunteţi proşti“.

Stefan Adrian Ionut Avea doar 56 de ani. Îi apreciam maniera atipică de abordare a unor teme. Tranșant în orice problemă,își exprima fără ocolișuri punctul de vedere.Un om de media inteligent și aparte.

În această seară a fost găsit fără suflare în baia vilei sale.Nu au fost găsite urme de efracție sau de violență.
Drum bun către stele Andrei Gheorghe , o să ne lipsești.

Vasile Manu: Sunt şocat de decesul lui Andrei Gheorghe, la 56 ani. Nu îmi vine să cred că s-a dus.

Un om de radio şi de televiziune cu mare experienţă, care a pus mereu punctul pe i şi a ştiut cum să îşi câştige mereu audienţa.

Chiar acu 2 zile mă uitam pe youtube la un interviu cu el şi azi nu mai e.

Dumnezeu să-l ierte! Mai devreme sau mai târziu la toţi ne vine rândul.