(Last Updated On: March 17, 2018)

Semifinală grea pentru Simona Halep care nu pare îm formă, a greșit mai mult ca în celelalte meciuri. Este grăbită și ooferă multe mingii de atac adversarei.

Simona Halep – Naomi Osaka 3-6. Japoneza îți câștigă serviviul și astfel câștigă și setul.
Simona Halep – Naomi Osaka 3-5. Simona pierde serviciul, japoneza servește pentru câștigarea setului.
Update. Simona Halep a pierdut primul set la Indian Wells. Semifinală foarte grea 1

Simona Halep – Naomi Osaka 3-4. Simona are șansa acum de a reveni în meci. Se vor schimba mingiile. Halep a făcut câteva greșeli neforțate care au costat-o acest game, potrivit Digi Sport.

Simona Halep – Naomi Osaka 3-3. Simona nu se lasă. Joacă din ce în ce mai exact, alternează jocul pe toată suprafața terenului, ceea ce lui Osaka nu-i prea convine. Backhand-ul, lovitura pe care i-a recomandat-o Darren Cahill pentru a se impune contra lui Martic, dă randament și acum.

Simona Halep – Naomi Osaka 2-3. Sportiva din Japonia și-a câștigat punctul pe propriul serviciu, dar nu mai este la fel de sigură ca la început. Asta, mai ales datorită Simonei care pare din ce în ce mai angrenată în meci.

Simona Halep – Naomi Osaka 2-2. După ce a fost condusă cu 0-2, Simona a reușit să revină spectaculos cu două game-uri pe care le-a câștigat la zero.

Simona Halep – Naomi Osaka 1-2. REBREAK HALEP! Simona vrea să arate cine este numărul 1 în lume, astfel că a izbutit un game extrem de scurt, la zero, pe serviciul japonezei.

Simona Halep – Naomi Osaka 0-2, BREAK OSAKA! Din păcate, Simona nu a reușit să-și fructifice propriul serviciu iar japoneza a profitat. Halep a comis o dublă greșeală și a așa a pierdut și acest game.

Simona Halep – Naomi Osaka 0-1. Sportiva din Japonia a început destul de bine, cu un as, dar a făcut și prima dublă greșeală. Simona nu a profitat și așa s-a scris istoria primului game al semifinalei.