Update. Românul Tibi Ușeriu, ultimii 50 de kilometri la Polul Nord. Mani Gutau: „Se îndreaptă cu pași mici si repezi spre o performanta incredibila, castigarea pentru a treia oara, consecutiv, a celui mai dur ultra maraton de pe planeta Pamant …”

Românul Tibi Ușeriu se află pe ultimii kilometri ai ultramaratonului de la Polul Nord și este pe cale de a câștiga a treia oară consecutiv cursa.

Per Facebook, Mani Gutau a scris: „Mai putin de 50 de kilometri ramasi pana la finish.
Cu peste 550 de kilometri lasati in urma si un avans de aproape 80 de kilometri fata de urmatorul concurent, Tibi Useriu se indreapta cu pasi mici si repezi spre o performanta incredibila, castigarea pentru a treia oara, consecutiv, a celui mai dur ultra maraton de pe planeta Pamant.

Update. Românul Tibi Ușeriu, ultimii 50 de kilometri la Polul Nord. Mani Gutau: „Se îndreaptă cu pași mici si repezi spre o performanta incredibila, castigarea pentru a treia oara, consecutiv, a celui mai dur ultra maraton de pe planeta Pamant ...” 1
Putin dupa miezul noptii, doi frati vor merge la culcare zambind, alaturi de prietenii ce le-au fost aproape, in fiecare cursa.
Faina zi, de tinut in minte si inima!”

Pe Facebook, joi dimineața, Tasuleasa Social a postat un video cu mesajul: „Cel mai așteptat telefon de la Tibi: “Ne auzim la final!”
Tibi a plecat din ultimul check-point și se îndreaptă spre finish!

Vezi aici Video:

Ba chiar e atât de rapid încât, până am editat noi telefonul, el a mai înaintat aproape 15 kilometri! În acest moment, mai are 73 km până la final, pentru un total de 618 km! Go Tibi!