(Last Updated On: March 21, 2018)

Miercuri, Liviu Dragnea a dat explicații în fața judecătorilor în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. Lucrurile s-au complicat pentru liderul PSD după ce fosta soție a cerut să fie scoasă din proces deoarece a plătit prejudiciul. O formă indirectă de recunoaștere a vinei.

Intrebat de jurnalisti daca decizia luata de Bombonica Prodana il incurca pe fostul sot, Liviu Dragnea, avocatul Toni Neacsu a raspuns, potrivit ziare.com: “Nu a fost decizia clientei, ci a apararii. Nu stiu daca il incurca pe Dragnea si nu asta e important. Important e ca clienta mea sa beneficieze de aparare”.

Update. Liviu Dragnea lovitură de la fosta soție. Andreea Udrea: „Vedeti ce inseamna sa ai toata tara la picioare, dar sa nu cunosti deloc femeile? Adica Dragnea si a pus iubita in primul rand la congres ca sa arate el ce mascul feroce e, de fata cu toata lumea, dar a uitat ca il vede inclusiv fosta nevasta.  Pe care nu ...” 1
(Bombonica Prodan)

Pe Facebook, jurnalista Andreea Udrea a scris: „Vedeti ce inseamna sa ai toata tara la picioare, dar sa nu cunosti deloc femeile? Adica Dragnea si a pus iubita in primul rand la congres ca sa arate el ce mascul feroce e, de fata cu toata lumea, dar a uitat ca il vede inclusiv fosta nevasta.

Pe care n a pus o in primul rand, langa premierul in functie, la niciun Congres. Si acum se mira de ce Bombonica a achitat prejudiciul, recunoscand, practic, fapta;))

Bravo, Bombonica”

Tot pe Facebook, jurnalistul Mircea Marian a scris: „Vezi ce înseamnă, Livache, să-ți plimbi iubițica pe la congresul PSD? Fosta soție, Bombonica Prodan, a plătit prejudiciul de 108.000 lei în procesul în care este acuzată, împreună cu Liviu Dragnea, pentru angajări fictive la direcția de asistență socială Teleorman:

practic, o recunoaștere a vinovăției. Very bad news, Livache…
Revenge may be wicked, but it’s natural”.