Tibi Ușeriu refuză să se întâlnească cu Gabriela Firea, primarul Bucureștiului. „Dragi prieteni, am aflat din presă despre propunerea de a mi se acorda titlul de Cetățean de Onoare al Bucureștiului și tot din presă am aflat că …”

Tibi Ușeriu a aflat că va primi titlul de Cetățean de Onoare al Bucureștiului. În respect pentru bucureșteni, Tibi a declarat că va primi distincția dar nu se va prezenta la nicio ceremonie. La postarea sa de pe Facebook, mulți comentează că refuzul ar fi în legătură cu activitatea primarului Gabriela Firea care ar dori prin acest gest să-și creeze capital electoral.

Pe Facebook, Tibi Useriu a scris: „Dragi prieteni, am aflat din presă despre propunerea de a mi se acorda titlul de Cetățean de Onoare al Bucureștiului și tot din presă am aflat că unul dintre motive ar fi că exemplul meu este „despre cum să-i reabilitezi pe alții”. Nu m-aș fi gândit niciodată că pe umerii unui bărgăoan ar ajunge să atârne vreodată o asemenea responsabilitate.

Tibi Ușeriu refuză să se întâlnească cu Gabriela Firea, primarul Bucureștiului. „Dragi prieteni, am aflat din presă despre propunerea de a mi se acorda titlul de Cetățean de Onoare al Bucureștiului și tot din presă am aflat că ...” 1

Eu îmi doresc ca exemplul meu să-i inspire pe cei care doresc să-și depășească limitele, întotdeauna în slujba binelui, nu pentru „a-i reabilita pe alții”.

Dacă în Consiliul General se va vota acordarea acestui titlu, nu îl voi refuza, din respect pentru toți bucureștenii, dar nu mă voi prezenta la ceremonia de decernare și nici la alte festivități.

Le mulțumesc celor care s-au gândit să-mi acorde această distincție și tuturor celor care cu gândurile lor bune m-au susținut în timpul ultimei competiții”.

Gabriel Benciu Primarita inghite in sec, suspinand in acelasi timp. Spera sa mai stearga din praful ce se asterne continuu pe imaginea ei. Felicitari Tibi si mai multe felicitari pentru atitudinea excelenta in fata edililor penali!
Gabriela Mutu Nici sa acorde un titlu fara sa jigneasca nu sunt in stare, ei nu realizeaza ce munca este in spatele performantelor tale, ei au prins din zbor prilejul sa-si faca imagine.
Dia Daria M-a uns pe suflet raspunsul tau. Acum vor sa te foloseasca pt capital electoral …
Mirela Georgescu Rusitoru Pentru noi sunteti mult mai mult, sunteti Tibi Useriu care a ajuns acolo unde noi nici macar nu putem visa, care nu s-a frant nici n fata oamenilor si nici on fata naturii. Va iubim, ne-ati invatat sa mai facem un pas inainte chiar cand prapastia din noi ne trage in jos