(Last Updated On: March 13, 2018)

Alegerile prezidențiale se apropie iar partidele trebuie să-și anunțe candidații. Primii au fost cei de la PNL care au anunțat că îl vor susține pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat.Ludovic Orban ar trebui să fie noul premier al României.

Surse din interiorul Partidului Social Democrat au confirmat pentru redacția PSnews.ro numele candidatului pe care Dragnea ar vrea să îl înainteze în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni.

Mai precis, Liviu Dragnea îl pregătește pe nimeni altul decât fostul vicepremier Vasile Dîncu – ce îl sfătuia, luna trecută, pe liderul social-democraților să nu se lase mânat de ”beția puterii” – pentru a fi candidatul PSD în lupta din 2019. În plus, acest fapt este accentuat și de apropierea din ultima vreme dintre cei doi, conform surselor PSnews.ro.

Surse. Candidatul PSD pentru prezidențiale susținut de Liviu Dragnea. El ar trebui să-l înlocuiască pe Klaus Iohannis 1

Varianta Dîncu este testată de Dragnea pentru a oferi, în contrapondere cu avântul lui Călin Popescu Tăriceanu – ce se vede unicul candidat al coaliției aflate la guvernare. Totodată, prin această mișcare, liderul PSD speră și că va schimba ținta celor care îl atacă atât din interiorul partidului, cât și din exteriorul acestuia.