Superman de România! Tibi Ușeriu a CÂȘTIGAT a treia oară ultramaratonul de la Polul Nord. FELICITĂRI! Video cu momentul victoriei. 617 kilometri pe jos prin ger și zăpadă. Tibi Ușeriu: „Vă multumesc pentru susținere!”

Performanță excepțională pentru Superman de România. Tibi Ușeriu a câştigat pentru a treia oară consecutiv Ultramaratonul Arctic, una dintre cele mai dure curse de pe mapamond.
Românul a încheiat victorios cei 617 kilometri din acest an, cu 57 mai mulţi decât in 2017.

Uşeriu a trecut linia de sosire la mare distanţă de următorul concurent şi a devenit, astfel, singurul om din lume care a câştigat de trei ori consecutiv Ultramaratonul de la Cercul Polar, potrivit Digi 24.

Tibi Useriu: „Nu contează că unele lucruri se repetă. Ele nu sunt niciodată la fel.Vă multumesc pentru susținere!”

Superman de România! Tibi Ușeriu a CÂȘTIGAT a treia oară ultramaratonul de la Polul Nord. FELICITĂRI! Video cu momentul victoriei.  617 kilometri pe jos prin ger și zăpadă. Tibi Ușeriu: „Vă multumesc pentru susținere!” 1

Ca de fiecare dată, Tiberiu Uşeriu a trecut linia de start ţinând în mâini steagul României, care avea de data aceasta pe el şi însemnele Centenarului Marii Uniri.

Mai mult, organizatorii l-au întâmpinat pe Tibi în acordurile Imnului Naţional al României şi l-au îmbrăţişat şi felicitat.

Ediţia din acest an a ultramaratonului a fost una aniversară, cea de-a zecea, astfel că organizatorii au decis să schimbe traseul şi să îl lungească cu 30 de mile (aproximativ 50 kilometri).

Din totalul de 617 kilometri, aproximativ 280 au fost parcurşi pe Ice Road, un fluviu îngheţat. Chiar dacă temperaturile au fost mai ridicate faţă de anii trecuţi, vântul şi ninsoarea le-au pus adesea probleme concurenţilor.

La startul cursei au fost înscrişi 23 de concurenţi care intenţionau să parcurgă întregul traseu, însă 16 dintre ei au abandonat pe parcurs. Printre aceştia s-au numărat şi ceilalţi trei români înscrişi în competiţie: Levente Polgar, Florentina Iofcea şi Avram Iancu.

Vezi aici Video cu momentul victoriei:

FELICITĂRI!